Hemma!(Info om nästa kapitel)

Hejsan hoppsan!
Är nu hemma från Grekland och jag ÄLSKADE DET! Ville verkligen inte åka hem... Men som tur är så är jag ledig imorgon! Det var underbart i Grekland, verkligen. Var i staden Halkidiki och hade som varmast 28 grader!
Aja, nästa kapitel får ni så fort som möjligt! Är ganska trött efter resan och så, men ska försöka börja skriva snart så ni KANSKE får ett kapitel idag!
Tack för att ni väntat! Älskar er allihopa! Tack för alla underbara kommentarer!

Fight For The Love 30#TheBigSurprise

Rebecca

När jag vaknar hör jag några röster sjunga, kan inte urskilja hur många. Men jag hör Justins röst... Den låter bäst, om man säger så. Sakta öppnar jag ögonen och ser Nico, Amelia, Justin, Caitlin, Payton, Christian och Mike stå där. Amelia håller i en bricka med en bulle och två kakor på tillsammans med saft. Caitlin håller i ett ganska stort paket, Justin håller i ett litet, Christian håller i ett mellanstort och Nico håller i en påse.
 "Grattis!!" utbrister de samtidigt och jag fnissar.
De sätter sig alla i sängen och jag börjar öppna Christians paket. Där i ligger en brun skokartong. Jag öppnar och ser ett par vita Converse med svart mönster ligga där. Jag kramar honom och säger tack. Sedan öppnar jag Caitlins. Där i ligger världens vackraste klänning.
 "Caitlin!" säger jag.
 "Från mig och Payton. Du ska ha på den idag" ler hon.
Jag kramar henne och Payton innan jag öppnar Nicos påse. Där i ligger lite olika saker. Parfymer, body lotions, underkläder från Victoria Secret och lite annat. Jag kramar honom hårt. Sedan tar jag Justins paket. Där ligger ett halsband i silver med en berlock på. Det är ett hjärta som det står J+R=4-Ever. Men sedan ser jag något mer. Det är matchande örhängen!!
 "Justin!!" skriker jag och slänger mig på honom.
 "Grattis babe" viskar han och de andra skrattar.
Efter en stund går alla ut, förutom Nico och Amelia. Jag äter lite på min bulle samtidigt som jag väntar på att de ska säga något.
 "Du ska ju vara med dom lite senare ikväll, så jag tänkte att vi kunde hitta på något. Det var länge sedan" säger Nico och jag ler stort.
 "JA!" skriker jag och slår upp knytnäven i luften.
 "Vad vill du göra då?" frågar Amelia.
 "Kan vi inte typ... Jag vet! Åka till nöjesfältet!" piper jag och de nickar.
 "Okej. Är du klar om en timme?" säger Nico och de reser sig upp.
 "Japp"
De går ut och jag äter upp kakorna och bullen. Sedan drar jag på mig ett par jeansshorts, en magtröja och ett halsband. Sedan hänger jag en handväska på axeln och sätter ett par RayBan glasögon på näsan. När jag sminkat mig går jag ner till köket där alla pratar, men när jag kommer tystnar de. Justin går fram till mig och kysser mig länge.
 "Du ska få världens bästa dag" viskar han och tar med mig till bordet.
Vi äter frukost och sedan sätter jag, Nico och Amelia oss i bilen.
 "Vi kan göra vad du vill fram till tre. Men då måste du vara hemma" säger Amelia och jag nickar.
 "Nöjesfält, helt klart. Om vi tröttnar kanske vi kan shoppa?"säger jag och de nickar.
 "Vad du än vill, syster" flinar Nico och jag skrattar.


***

 "Det där var det roligaste på länge!" skrattar jag då vi precis åkt någon galen berg-och-dal bana och är på väg till bilen igen.
 "Haha, ja, verkligen! Helt galet!" skrattar Nico medans Amelia bara skrattar åt oss.
När vi är på väg hem igen så ringer Amelias mobil. Hon pratar tystare och snart lägger hon på.
 "Det var Justin. De är klara" säger hon till Nico.
 "Med vadå?" frågar jag nyfiket.
 "Överraskning!" flinar Nico.
 "Du gillar att retas, eller hur?" skrattar jag.
 "Absolut!"
När vi är hemma kommer Payton och Caitlin ut och möter oss. De tar mig i varsin arm och drar fort med mig till mitt rum. De puttar in mig på badrummet och säger att jag ska byta om till klänningen. Så jag tar på mig den och går ut till dom igen. De sätter ig på en stol och Payton börjar fixa med mitt hår medans Cait sminkar mig.
 "Kan ni berätta vad ni håller på med?" flinar jag.
 "Jag sminkar dig och Payton fixar ditt hår" fnissar Caitlin.
 "Nej men asså, vad ska vi göra?" säger jag.
 "Överraskning!" säger de samtidigt och jag suckar.
När de är klara sätter jag på mig ett par klackskor som de ställt fram. Sedan satte de på mig ett halsband och några armband. Väldigt snyggt, om jag vår säga det själv! Vi går sedan ner till hallen där killarna väntar. De ler stort och Justin ger mig ett gulligt leende.
 "Vad fin du är" ler han och kysser mig.
 "Du med"
 "Är alla klara?" säger Mike och vi nickar.
 "Leggo!!!!" utbrister alla utom jag som bara skrattar.
Vi sätter oss i Justins bil och Justin sätter på radion. Alla sjunger glatt med innan vi stannar utanför en strandreasturang. Uteplatsen är på stranden ut mot havet. Vi går mot ett väldigt stort bord, men jag fattar inte varför. Så många är vi ju inte...?
När vi sitter där så hör vi plötsligt sjungande röster och en gitarr. De andra flinar medans jag vänder mig om fort. Där kommer nio personer, varav en har en gitarr. Då ser jag vilka det är. Det är Harry, Louis, Lian, Niall, Zayn, Robin, Alex, Tanisha och Brooke!!!!
 "OH MY GOD!!" skriker jag och springer fram till dom.
Det går i slowmotion. JAg kastar mig i deras famnar och vi samlas i en gruppkram. Jag börjar gråta och de skrattar lite.
 "Grattis!" säger de samtidigt och jag börjar gråta mer, av glädje.
 "Gråt inte, gumman!" säger Brooke och kramar mig.
 "Jag har saknat er. Allihopa" gråter jag och vi går mot bordet igen.
Alla hälsar glatt på varandra innan vi beställer maten. Justin tar min hand och ler mot mig. Lyckligare än såhär kan jag inte bli. Alla mina bästa vänner samlade runt ett bord. Skrattar, pratar och har riktigt roligt.
 "Ska vi sjunga för henne nu?" säger Niall och jag ler.
De ställer sig upp och börjar sjunga. Sedan blir det presentutdelning. Jag får underkläder, bikinis, kläder, smink, smycken, presentkort och mycket annat roligt! Men sedan kommer Justin med två presenter till. Han ber mig öppna dom sist. Så när jag öppnat alla tar jag upp det ena och ser en nyckel. Inte vad för nyckel som helst, utan en BILNYCKEL?! 
 "Justin?! Va..." börjar jag.
 "Tyst med dig" flinar han och  kysser mig.
 "Tack Justin!!" piper jag och flyger på honom.
De andra skrattar och jag öppnar det sista paketet. Där ligger en vanlig nyckel på en nyckelknippa. Förvirrat ser jag upp på Justin som ler lite smått.
 "Jag vet att du har velat haft en lägenhet för dig själv. Därför undrar jag om du vill flytta ihop med mig?"
-----------------------------------------------------------

Kommentera!!
Just nu sitter jag i Grekland och har det (antagligen) trevligt! Det här inlägget är tidinställt!


GREKLAND

Godmorgon alla glada läsare!
Just nu är klockan 04.26 och jag tänkte bara snabbt lägga ut ett inlägg innan vi åker till flygplatsen.
Jag har lyckats gjort ett tidinställt inlägg som kommer komma ut imorgon klockan... Två tror jag....
Jag håller på med ett till kapitel, men jag kommer inte hinna skriva nu, så det får ni när jag kommer hem.
Om kapitlet inte kommer upp kan ni rulla ner lite, för det finns en risk för att kapitlet hamnar under det här inlägget, så kolla där!
Så, nu hinner jag inte mer.... Älskar er!!

Fight For The Love 29#NeverSayNever

Nästa morgon när jag vaknar ligger jag själv i Justins säng. Sakta sätter jag mig upp och sträcker på mig samtidigt som jag gäspar. Jag drar av mig täcket och sätter ner fötterna på golvet.
Kylan kryper in under min hud och jag ryser. JAg ställer mig upp och känner rummet snurra. Det svartnar för mina ögon och benen viker sig. En duns hörs när jag träffar golvet. Snabba steg hörs utanför och snart öppnas dörren.
 "Becca? Vad gör du? Vad hände?" säger Justin och sätter sig bredvid mig.
 "Inget. Blodtrycksfall bara" säger jag och rycker på axlarna medans jag sätter mig upp.
Allt är normalt och jag reser mig upp. Justin kramar mig hårt och andas i min nacke.
 "God morgon, honey" viskar han och kysser mig i nacken.
 "God morgon hottie" viskar jag tillbaka och går mot dörren.
Justin fnissar bakom mig och följer efter. Vi går nerför trappan och in i köket. På bordet står det pannkakor, sylt, socker, grädde, mjölk, äpplejuice och massa mer.
 "Har du gjort det här?" frågar jag och Justin nickar stolt.
Jag kysser honom hårt och vi sätter oss ner vid bordet. Jag lägger på en pannkaka på min tallrik och häller upp juice till mig.
 "Mjölk eller juice?" frågar jag Justin.
 "Juice"
Jag häller upp juice i hans glas och vi börjar äta. Mina tankar faller på mina vänner i England. Undrar vad dom gör nu. Kanske har dom kul och skrattar? De kanske har en av våra speciella filmmaratons. Kanske äter dom en gudomlig frukost som Robins mamma gjort. Kanske sitter dom på stranden och solar och badar. Dom kanske inte ens saknar mig? Dom kanske har vant sig vid att inte ha mig med. Men efter allt vi gjort tillsammans tror jag inte att man bara kan glömma det vi hade...

Tanisha

 "Brooke! Kom igen! Vi ska bara vara där i en vecka, inte en månad!" ropar jag med en suck.
 "Jag vet!" ropar hon tillbaka.
Efter några minuter kommer hon nerför trappan med två stora resväskor. Det dunsar högt när hon rullar ner dom för trappan. Hon muttrar och mumlar om och om igen, men snart är hon nere och tar på sig skorna.
 "Två stora resväskor? Skojar du med mig?" säger jag och hon flinar.
 "Nepp" säger hon.
Vi går ut till bilen där Alex och Robin väntar. De ser förvånat på Brooke som kommer med två feta resväskor.
 "Come on" muttrar de båda innan de lastar in väskorna i bilen.
Brooke skrattar och sätter sig i bilen. Robin sätter sig bakom ratten med Alex bredvid sig och jag sitter bak med Brooke. Robin höjer volymen då Party Rock Anthem med LMFAO spelas. Vi sjunger med så falskt vi kan och hoppar lite i sätena.
Så är det hela vägen till flygplatsen. Men när vi kommer dit så lastar vi ut alla väskor och går mot entrén. Vi letar i en halvtimme efter rätt ställe att checka in väskorna på. Men snart hittar Alex rätt och vi checkar in dom. Sedan är det dags att hitta rätt säkerhetskontroll... Vi frågar en väktare efter rätt väg.
Efter två timmar sitter vi på planet, på väg till the United States of America.

Rebecca

 "Hejdå Justin, vi ses" säger jag och kysser honom mjukt.
 "Hejdå babe" ler han.
Jag säger hejdå till de andra och går över till mig. Nico sitter i soffan och kollar på datorn medans Amelia står i köket.
 "Hej alla glada!" säger jag högt.
 "Hej!" säger de tillbaka.
Osociala människor... Jag går till mitt rum och plockar fram datorn. Direkt går jag in och letar efter lediga, billiga lägenheter. Ni förstår... Jag har funderat länge på att flytta till en lägenhet, en egen lägenhet. Jag gick ifrån Justin för att de andra skulle prata lite. Antagligen om min födelsedag imorgon,  men jag lotsades att jag inte brydde mig. Det ända jag sa var att jag inte ville ha en fest. Isåfall med jag, Justin, Cait, Payton, Chris och Mike, och om det är möjligt Tanisha, Brooke, Alex och Robin. Vi kanske skulle kunna ringa killarna i One Direction också!
Jag hittar en jättefin lägenhet, inte alls dyr, som ligger väldigt nära här. Men jag gjorde ingenting. Varför skulle Nico och Amelia låta mig flytta?
 "Beccis! Kom! Du får följa med och handla!" ropar Amelia.
 "Kommer!" säger jag och springer ner utan att stänga ner internet, jag kanske vill kolla mer sen.
Jag drar på mig skorna och går med Amelia ut till bilen.

Justin

 "När skulle dom komma då?" frågar Mike.
 "Snart. Dom sitter nog på flyget nu" säger jag.
 "Okej... Men vem ska hämta dom på flygplatsen?" frågar Chris.
 "Jag tänkte att du och Mike kunde göra det?" säger jag och de nickar.
 "Och när skulle dom andra komma?" frågar Caitlin. 
 "Imorgon. Dom blir den största överraskningen" ler jag.
Vi planerar lite till innan Mike och Chris åker mot flygplatsen. Cait och Payton går till deras gästrum medans jag går över till Beccas hus. Om planen skulle gå som tänkt skulle Amelia tagit med Becca och handla. Jag har sett att Becca kollat på lägenheter de senaste dagarna, därför skulle det bli min present...

Efter några timmar sitter jag och Becca i hennes vardagsrum och ser på TV. Hon är lite irriterad över att det inte är något bra på teven. Jag skrattar åt henne då hon väser åt den hela tiden.
 "FILM!" skriker hon och går fram till hyllan med filmer. Hon drar fingrarna över ryggen på fodralena. "Titanic?" säger hon.
 "Hur många gånger har vi inte sett den?" frågar jag med ett flin.
 "NEVER SAY NEVER!" utbrister hon och sätter in en skiva i DVD spelaren.
Snart ser jag hur min egen film kommer upp på skärmen. Jag skrattar åt Becca som kryper upp i min famn igen. Jag halvligger ner med ena armen på armstödet och andra om Beccas midja.
Becca börjar skratta då scenen där jag har tappar rösten och pratar med Mama Jan.


 "HAHA! Så söt!!" skrattar hon och kysser mig hårt.
 "Jag vet" flinar jag och hon slår till mig på armen.
JAg skrattar och vi fortsätter kolla på filmen. När eftertexterna rullar så går vi upp till hennes rum. Jag ska nämligen sova här. Klockan är ju bara tio, men imorgon är årets bästa dag, så det gäller att vara utvilad.
------------------------------------------------------------------------

Kommentera!
Nästa kapitel kanske kommer vara tidinställt och hela kapitlet kommer vara hennes FÖDELSEDAG! Vad kommer hända? Vill ni ha lite drama nu? Eller mest kärlek och vänskap?

Fight For The Love 28#PhoneCall

LÄS DEN TJOCKA TEXTEN UNDER KAPITLET! JÄTTEVIKTIGT!
 "Tjejer! Skynda er!" ropar Mike och vi skrattar lite.
Vi tar snabbt alla skålar och ställer dom på bordet. Sedan startar vi filmen och alla äter på fruktsalladen.
Jag och tjejerna märker snabbt att det är en skräckis. Perfekt... Men jag är inte så inne i filmen. Jag sitter bara och ser ut genom panoramafönstret. Stjärnorna lyser starkt och månen är full. Det blåser ingenting. Helt vindstilla. Nästan magiskt.
Justin tar min hand och ger mig ett leende. Jag ler tillbaka, men säger att jag är trött och ska lägga mig.
 "Jag kommer snart" säger Justin. "Filmen är snart slut"
 "Du får sitta uppe längre om du vill" ler jag och går mot trappan.
 "Godnatt Beccis!!" ropar alla och jag fnissar.
 "Natti natti!"
Jag går till Justins rum och byter om till en av hans stora t-shirts. Sedan sköljer jag bort sminket med vatten och borstar tänderna.
När jag ligger i Justins sköna säng tänker jag tillbaka. På hur det var innan vi flyttade hit. Fantiserade om hur det skulle varit om vi inte skulle flyttat hit. Jag skulle ju inte ha träffat Justin, Caitlin, Cris, Pay eller Mike. Jag skulle säkert vara med Brooke, Tanisha, Robin och Alex. Vi kanske skulle vara på stranden och sola, eller sitta i vardagsrummet och se på film. Vi skulle gå på alla stadens fester och ha riktigt kul.
Jag tar upp mobilen och kollar på några gamla bilder.

                       Rebecca och Tanisha                                       Brooke och Rebecca

Jag ler lite. Bilden på mig och Tanisha är taget för några år sedan. Tanisha kom precis hem från sin mormor. Hon hade varit borta i flera veckor. Vi båda vart jätte glada när vi sågs igen. Bilden på mig och Brooke är tagen från den sista festen vi alla var på tillsammans. Tårar stiger i mina ögon när jag tänker tillbaka på dom. MEn jag lägger märke till en annan bild.

     Tanisha      Rebecca                        Robin

Det är Alex som tog den bilden. Vi var på väg till Spanien tillsammans, bara vi fyra. Det var första resan vi gjorde tillsammans själva. Men också den sista. Bara några månader efter resan flyttade jag ju. En första tår rann nerför kinden och jag kollade på klockan. Bara elva. Dom är säkert vakna tänker jag och letar efter Brooke i min kontaktlista. Jag trycker på ring och väntar på att hon ska svara.
 "BECCAA!!" skriker hon och jag ler lite.
 "Hey Brookii" ler jag och hon skrattar.
 "Hörrni!!! Det är Becca!!" hör jag henne ropa och sedan hörs snabba steg, höga röster och en duns med följande stönanden.
 "Vad gör ni?" frågar jag förvånat.
 "Öh, dom vart så glada att de sprang mot mig och tävlade vem som kom först. Sedan snubblade dom på varandra" skrattar hon och jag fnissar.
 "Sätt på högtalare" säger jag och ett klick hörs.
 "REBECCA!!! HEJ!" skriker Robin och jag skrattar.
 "Hey guys"
 "Hur är det? Vi saknar dig!" säger Tanisha. 
 "Det är väl bra... Jag saknar er med" säger jag och tårarna börjar rinna.
 "Gråt inte gumman! Vi kanske får komma och hälsa på dig snart?"
 "Ja!! Ni är välkommna närsomhelst!" snyftar jag.
 "Aww, tack Sweetie!" säger Robin.
 "Alex, du tog väl ut bullarna, eller hur? Det luktar bränt" hör jag Brooke säga.
 "Oh nej!" mumlar Alex och sedan låter det som att han springer iväg.
 "Ni verkar ha kul" säger jag.
 "Ja, visst har vi det. Men det skulle vara så mycket bättre om vi alla fyra var tillsammans!" säger Robin. "Juste! Hur går det med Bieber?"
 "Hur visste ni?" säger jag chockat.
 "Gumman, kollar du aldrig i tidningar nu mera?" fnissar Tanisha.
 "Juste... Men ja, det går bra" säger jag.
 "Vi skulle kunna prata hela natten med dig, men vi måste verkligen lägga på" säger Brooke sorgset.
 "Ja, det är klart ni måste. Vi ses snart då" ler jag.
 "Hejdå Beccis!!" säger alla i kör och vi lägger på.
Tårarna börjar rinna igen och jag sätter mig upp med huvudet i händerna. Fan vad jag saknar dom!
 "Becca? Är allt bra?"
Jag vänder blicken mot dörren och ser Cait och Pay stå där. Sakta skakar jag på huvudet och de går fram till mig. De kramar mig från varsin sida och jag bara gråter.
 "Vad är fel, sweetie?" säger Cait oroligt.
 "Jag saknar dom!" gråter jag.
 "Vilka?" frågar Payton.
 "Mina vänner i Birmingham" gråter jag och börjar snyfta högt.
 "Kan dom inte komma hit då?" frågar Caitlin försiktigt och smeker mig över ryggen.
 "Jo, men de kan ju inte komma nu direkt" snyftar jag. 
Vi pratar i några minuter, men sedan går de till deras gästrum och Justin kliver in istället. Han ser sorgset, medlidande och oroligt på mig medans han går emot sängen samtidigt som han tar av sig tröjan.
 "Hörde du allt?" frågar jag hest och snyftar.
 "Ja" svarar han och kryper upp bredvid mig.
Han lägger armen om min midja och drar mig intill sig. Han andas rytmiskt i min nacke och jag kan känna hans hjärtslag mot min rygg. Jag lägger min hand på hans och pussar den.
 "Jag älskar dig, Justin. Du är mitt allt" viskar jag tyst.
 "Jag älskar dig med, Becca. Jag skulle inte överleva utan dig"
----------------------------------------------------------------

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPDATE OCH FÖRLÅT FÖR KORT KAPITEL!
Det känns lite som jag tröttnar på den här novellen nu... Men jag ska fortsätta skriva ett tag till... Är det okej för er om jag börjar på en ny ganska snart? Eller blir nu jätte sura då?
Och en sak till som NI MÅSTE LÄSA!
Jag drar till Grekland på torsdag morgon (planet går 08.10 och det tar två timmar till flygplatsen) och jag kommer tillbaka på måndagen då... Tyvärr kan jag nog inte fixa tidinställda inlägg... Hinner inte tror jag.... Men jag ska FÖRSÖKA klämma in ett till kapitel innan jag åker...
Hoppas ni inte lämnar mig nu! Älskar er så sjukt mycket! Ni betyder jätte mycket för mig. Att veta att man har personer (som jag känner och inte känner) som kollar ens blogg och gillar vad jag skriver betyder så otroligt mycket. LOVE U GUYS!!

TWITTER

Hej alla glada!
Ville bara snabbt slänga in en fråga...
Har ni Twitter?
Om ni har det får ni gärna följa mig!!
@uknowwilma
Skulle vara riktigt kul! Ska försöka följa alla tillbaka!!

Nästa kapitel vet jag faktiskt inte när det kommer. Så snart jag har tid o lust ;)
TAck för att ni står ut och väntar! Betyder mycket för mig!
Love u guys!


Fight For The Love 27#SheWillBeLoved

 "Becca! Skynda dig!" ropar Justin nerifrån.
 "Kommer!" ropar jag och hänger snabbt väskan över axeln för att sedan springa ner till hallen.
Där står Justin redo att åka och handla. Han ler mot mig och jag drar på mig skorna och går ut med honom utan att knyta skorna. När vi sitter i hans bil knyter jag dom medans vi sjunger med i Drive By med Train.
 "On the other side on the street I knew stood a girl that looked like you. I guess that's deja vu but I thought this can't be true. 'Cause you moved to west L.A or New York or Santa Fe or where ever to get away from me!" sjöng vi tillsammans och skrattade lite.
Justin trummade med händerna på ratten och jag såg på honom med ett leende då han sjöng med så falskt han kunde. 
 "Oh I swear to you! I'll be there for you! This is not a drive by!" sjöng han och jag asgarvade.
Snart kom vi fram till affären och klev ur. En liten tjej som höll sin mamma i handen börjar skrika och sprang emot oss. Precis då kom en bil körandes och jag sprang automatiskt mot tjejen. Snabbt tog jag upp henne i min famn och kastade mig åt sidan för bilen. Bilen tutade på oss men fortsatte köra.
 "Idiot..." mumlade jag för mig själv och flickan såg på mig med stora ögon.
Hon slängde sig om min hals och började gråta.
 "Rebecca!" utbrast Justin och sprang mot mig.
Flickans mamma kom också och hjälpe mig upp på benen. Justin drog in mig i en kram och höll om mig hårt.
 "Oh Herre, hur kan jag gottgöra dig?" frågar mamman och ser oroligt på mig.
 "Det behövs inte" ler jag och hon nickar.
 "Du räddade just min lilla dotter, hur kan jag inte ge dig något tillbaka?"
 "Nej, det är lugnt, helt seriöst" säger jag.
 "Men jag kan i alla fall på linda om ditt ben" säger hon och nickar mot mitt knä.
Det är ett sår på högra knäet och lite blod sipprar ner.
 "Ja, tack. Om det inte är till för mycket besvär" säger jag och haltar lite efter henne när hon går mot sin bil.
Jag stöder mig lite på Justin som hårt håller mig emot sig. Mamman öppnar bakluckan och klappar lite i bilen. Jag sätter mig där och hon tar fram en första hjälpen låda.
 "Hehe, jag jobbar som sjuksköterska på sjukhuset" förklarar hon. "Mrs. Andersen" ler hon.
 "Rebecca Parker" ler jag.
Flickan kramar om mig snabbt innan hon går till Justin som ger henne en autograf och en bild. Mrs. Andersen virar ett litet bandage om mitt knä och jag ler tacksamt.
 "Tack så jätte mycket" ler jag och ställer mig på marken igen.
 "Det var det minsta jag kan göra" ler hon tillbaka.
Hon tackar mig igen innan hon sätter flickan i baksätet och backar ut från parkeringen. Justin lägger armen om min midja och vi går in mot affären.
 "Du skrämde mig verkligen" säger han tyst och jag ser upp på honom.
 "Aww, det var inte meningen" säger jag sorgset och kramar om hans midja. 
Han kramar mig tillbaka och pussar min hjässa. När vi kommer in så tar Justin en vagn och hänger lite på den när vi går runt i affären. Vi köper mat, godis, dricka, chips, frukt och grönt, en film, en CD-skiva och lite mer. Sedan går vi mot kassorna. När vi betalar allt så går vi tillbaka till bilen. Justin är riktigt noga med att se så att det inte kommer någon bil igen innan vi går över gatan.
Vi ställer påsarna i baksätet innan vi sätter oss fram igen. Jag lägger upp benen på instrumentbrädan och slår på radion. She Will Be Loved spelas och jag höjer.
 "And she will be loved!" sjunger jag och Justin ler mot mig. 

"Vad? Sjunger jag så dåligt?" säger jag generat och ser ner.
 "Nej, nej absolut inte! Du sjunger snarare som en Gud!" ler han.
 "I så fall föredrar jag gudinna" rättar jag och han skrattar.
 "Visst, whatever" flinar han och jag fnissar.
Han är så söt!!
När Justin har parkerat bilen på hans uppfart så tar vi påsarna och går in till Justins hus. Pattie står i hallen och ler mot oss.
 "Hej! Jag var just på väg ut!" ler hon och drar på sig sin jacka.
Hon kramar mig och pussar Justins panna innan hon går igen. Vi packar upp allt och tar fram en bricka. Där ställer vi alla grill saker och Justin går ut till grillen. Jag ringer Chris, Pay, Mike, Cait och Miki. Alla kan utom Miki, som inte svarar. De ska komma direkt. När de kommit kramar jag dom innan killarna går till Justin vid grillen. Vi tjejer dukar på altanen och fixar sallad och lite sånt. När vi är klara med det så sätter vi oss på gräsmattan och solar lite. Vi snackar lite tjejsnack innan jag känner Justins läppar mot mina.
 "Maten är serverad" säger han och ser in i mina ögon.
Jag ler lite och kysser han igen innan han hjälper mig upp. Vid bordet sitter jag bredvid Justin och Cait. Chris, Mike och Pay sitter mitt emot oss. Vi ler mot varandra innan vi hugger in på kycklingen, köttet, grillspeten och allt annat gott.
 "Ska vi ha en filmkväll sedan eller?" frågar Chris.
 "Ja! Jag och Justin köpte faktiskt en film på affären idag" säger jag och Justin fortsätter meningen.
 "Och Becca räddade livet på ett barn" flikar han in.
Allas hakor åker i golvet och jag fnissar.
 "VA?!" utbrister de.
 "Ja, en bil körde mot en flicka som skulle springa fram till Justin. Jag sprang till henne, tog henne i min famn och hoppade åt sidan precis när den körde förbi" säger jag och visar bandaget på mitt knä.
 "Wow, är du typ hjälte nu?" frågar Mike ironiskt och vi skrattar lite.
 "Ja! Jag är ju Superwoman!!" skojar jag och visar mina muskler.
De skrattar och sedan äter vi upp allt. Efter det sitter vi kvar tills mörkret faller. Vi hämtar filtar och sätter oss i stolarna igen. Justin har en gitarr i knäet och spelar lite. Vi andra sjunger med. Det är väldigt mysigt. Stjärnklar himmel, glöd från grillen, syrsors läte och ja... Kärleken mellan sex kompisar. Justin spelar lite låtar för oss och ibland kör vi lite såkallad Sing along.
Livet är allt bra ibland. Liksom, tack Gud att just jag sitter med mina fem bästa vänner. De gör mig glad och lycklig. De får mig att skratta när jag bara vill gråta, de är ljuset i mörkret, de är ljudet i tystnaden.
 "Becca, kommer du? Vi ska sätta på filmen" säger Justin och sträcker ut handen mot mig.
Jag ler och tar den. Vi plockar först ihop allt och ställer in i diskmaskinen. Sedan bestämmer jag och tjejerna oss för att göra en efterrätt. Vi gör en typ fruktsallad med lite glass och choklad.
-------------------------------------------------------------------

KOMMENTERA!
Tack för kommentarerna på förra kapitlet!! Love u all guys!!

Fight For The Love 26#Airport

Nästa morgon efter att ha ätit frukost så tog jag på mig vita underkläder, ett par ljusa jeans och en vit, pösig skjorta. Håret fick ligga lockigt på mina axlar och sminkningen bestod av foundation, puder, mascara och lite läppglans. Sedan drog jag på mig ett par mörkblåa Converse och hängde en svart handväska över axeln. I den låg mobil, pengar, nycklar och tuggummi.
 "Jag åker!" ropar jag och öppnar dörren.
 "Okej!" svarar Nico från köket.
När jag stängt dörren vinkar jag till mig en taxi och vi åker mot flygplatsen. Jag betalar chauffören och kliver ur. Med en suck ställer jag mig mot flygplatsen och möts av tusentals skrikande fans. De är överallt i flygplatsen, och utanför. Vakter håller dom borta från en bit ner till gatan, men annars är de verkligen överallt. Jaha, var ska jag nu? Jag kan ju inte gå dit, då kommer dom säkert slå ner mig. Men jag sätter mig på en bänk utanför med ryggen mot flygplatsen. Det pirrar i magen av nervositet. Är jag nervös för att träffa Justin?
Plötsligt skriker fansen högre och flera stycken skriker hur mycket de älskar Justin. Sakta vänder jag mig om och ser honom signera några saker som fansen håller i. Jag går ditåt och ser hur han ser sig omkring. Men jag struntar i att vinka som en galning. När jag kommit fram till samlingen knuffas fansen hit och dit, utan att kolla på mig.
 "OMG! Det är Rebecca Parker!!" skriker någon och alla börjar svära åt mig och puttar mig fram och tillbaka.
Jag biter ihop. Måste vara stark för Justin. Måste vara stark för Justin. Måste vara...
 "Hörrni! Sluta!" utbrister Justin och alla skriker högre.
Justin drar i min arm och jag kommer fram till honom, bort från fansen som står runt omkring oss, någon meter ifrån oss. Han kramar mig hårt och jag kramar tillbaka. Tårar bildas i mina ögon och de rinner sakta ner för mina kinder. Justin backar och ser på mig.
 "Lyssna inte på dom" viskar han och jag ler lite.
 "Jag gråter inte av sorg, utan av lycka" ler jag och han kysser mig.
Fansen skriker högre, skriker att jag är en bitch, hora och slampa och att jag ska lämna Justin ifred. Men allt försvinner. Det är bara jag och Justin. Allt omkring oss försvinner. Han tar min hand och vi går mot bilen som väntar. Men då ser jag en liten tjej, kanske fem år, stå intryckt i galret och håller fram en liten skylt där det står Support Jebecca!
Jag petar till Justin och pekar försiktigt på henne. Han ler och vi går mot henne. Hon börjar gråta och säger hur söta vi är tillsammans.
 "Är du här själv?" frågar Justin och hon nickar.
 "Mamma följde inte med. Jag rymmde för att se er" säger hon och jag ser sorgset mot henne.
 "Vill du få skjuts hem?" frågar Justin och hon nickar.
Sedan hjälper han henne över galret och ger henne till mig. Han fortsätter signera fansen saker medans jag tröstar flickan.
 "Vad heter du?" frågar jag.
 "Katy" säger hon blygt och snyftar.
 "Tack för att du accepterar mig som Justins flickvän" ler jag och hon ler stort.
 "Det kommer jag alltid göra!"
 "Rebecca!" ropar Justin och jag ser att han redan är framme vid bilen.
Vi hoppar in och jag kryper upp i Justins famn medans Katy ler mot oss. När vi kommit hem till henne igen så tar vi lite bilder, Justin signerar och sedan ger vi henne varsin kram. Hennes mamma kommer utspringandes och tar upp henne i sin famn.
 "Tack för att ni tog hand om henne" gråter mamman och kramar oss hårt.
 "Det är lugnt" ler vi samtidigt.
Vi åker igen och stannar utanför våra hus. Där står vi och kramas en lång stund. Sedan bestämmer vi oss för att ha en mysdag hos mig, bara för att Justin har jetlag. Han går till sig för att packa upp medans jag fixar för en filmkväll. 
Nico har skrivit en lapp där det står att han är borta. Så jag och Justin får hela huset för oss själva. Efter en stund kommer han in utan att knacka. Han har på sig mjukisar och en t-shirt.
 "Hey babe" ler han och kysser mig.
 "Haha, hey hottie" flinar jag och tar hans hand.
Jag drar honom till vardagsrummet där det står godis, chips och dricka. Vi slår oss ner i soddan och jag kryper in i Justins famn, lutar mig mot honom. Han lägger sig högra arm om mig och håller min hand i den vänstra. På teven rullar The Vampire Diaries. Justin klagar inte. Jag låter min blick sluka teven och låter öronen dra in rösterna. Justins tumme smeker min hand och jag får ett liten leende på läpparna.
Justin börjar kyssa min hals och går upp till kinden. Snart möter hans läppar mina och jag sätter mig på honom i soffan. Jag lägger händerna på hans mage och kysser honom passionerat. Försiktigt öppnar jag munnen och låter hans tunga utforska min. Snart sätter han sig upp och jag lägger benen hårt om hans midja. Han drar mig tätt intill sig och lägger händerna på mina lår och drar dom mot min rumpa. Han reser sig upp och bär mig till mitt sovrum.
Vi båda landar mjukt på sängen, Justin över mig. Han drar upphetsat av mig min tröja och snart ligger vi i underkläder.
 "Är du säker?" viskar han andfått och jag nickar.
 "Ja" viskar jag och så fortsätter det...

Nästa dag

När jag vaknar är det varmt i rummet. Det är ganska ljust i rummet, på grund av solen som strimlar igenom solljus genom persiennerna. Jag sätter mig upp och sträcker ut armarna medans jag gäspar. Då märker jag att mina och Justins kläder ligger på golvet. Jag ser mot Justins sida av sängen och där ligger han... Som en ängel. Hans hår är ruffsigt och hans mun är lite öppen. Sakta lägger jag mig ner igenom och kryper närmre honom. Han lägger trött armen om mig och jag börjar rita mönster på hans bara bröstkorg.
 "Godmorgon sexy" viskar Justin hest och jag ler lite.
 "Godmorgon hottie" viskar jag och kysser hans mjuka läppar.
 "Igår var fantastiskt" viskar han och andas i min nacke.
 "Du var fantastisk"
 "Vi är fantastiska" rättar han och jag skrattar lite.
När vi tagit på oss kläder så går vi ner till köket. Där sitter Nico och halvsover med en skål fil framför sig. Jag tassar upp bakom honom och trycker ner hans ansikte i filen.
 "HEY?!" utbrister han och jag börjar asgarva medans Justin flinar lite.
 "Du såg så trött ut och jag tyckte det var dags att vakna lite" säger Rebecca oskyldigt och flinar lite.
 "Tack för den" muttrar Nico och vänder sig mot mig för att lämna köket. "Oh, hej Justin. Snäll flickvän du har" säger han och Justin fnissar lite.
 "Den bästa"
Nico går ut ur köket och jag ställer fram lite frukost på bordet. Justin kommer och hjälper till efter en stund. När vi äter så frågar vi varandra vad vi ska göra. Snart kommer vi fram till att bara chilla och ha en grillfest ikväll med Christian, Mike, Caitlin, Payton och förhoppningsvis Miki.
-----------------------------------------------------------------------------------

KOMMENTERA!
Fick bara tretton kommentarer på förra kapitlet... Jag tycker det är lite konstigt när man har mer än femton läsare och bara några kommenterar. En del kommentarer var från samma person också, och ja...
I alla fall...
Kommentera mera nu! Det är roligare om man får flera kommentarer på varje kapitel! 


Fight For The Love 25#SweetDreams

LYSSNA SAMTIDIGT


 "Becca!!!"
JAg vänder mig om och ser Amelia och Nico som kommer springandes mot mig. Vi möts i en stor, mysig gruppkram. Ett stort leende smyger sig upp på mina läppar och jag hör Nico skratta.
 "Okej, det räcker" säger han och vi börjar skratta.
Amelia tar min ena väska och jag den andra, sedan går Nico för att köra fram bilen. Så jag och Amelia går ut från flygplatsen och väntar på honom.
 "Har du pratat något med Justin då?" frågar hon försiktigt och jag nickar med ett leende.
 "Vi bråkade lite, men det löste sig. Han trodde inte på att jag var på turné med One Direction, men sedan beslutade han sig för att komma till mig i Paris. Så han var där i några dagar, innan han fortsatte med sin turné"
 "Oj, vad bra att det löste sig. Men hur är det med killarna då? Asså, saknar du dom?" säger hon och jag nickar sorgset.
 "Det är väl bra med dom. Och ja, jag saknar dom något ordentligt" säger jag och hon ger mig en sorgsen blick.
Snart kommer Nicos bil körande och vi sätter oss i efter att ha lagt in väskorna i bagaget. Amelia fick sitta fram. Vi pratade non-stop i bilen. Tydligen hade Nico kommit på pappa med en ny tjej, så pappa är alltid med henne.
 "Men Gud!" utbrister Amelia och vi hoppar till.
 "Vadå?" frågar jag oroligt.
 "Du fyller ju år snart ju! Om en vecka!" utropar hon och jag suckar.
Men vi säger inget mer om det. Vi stannar utanför vårt hus och jag börjar direkt packa upp väskorna. Jag tar all min smutstvätt och går ner till tvättstugan. Det ligger redan en hög med kläder på golvet, och maskinen är tom, så jag lägger in tvätt och sätter igång den för att sedan städa mitt rum. Dammsuga, skura golven, damma i rummet, byta sängkläder och så, innan jag tar ett varmt bubbelbad. Det bränner lite på kroppen, men det är bara skönt. Jag sätter i en hårinpackning och njuter sedan av det varma vattnet. Den lugna musiken spelas ur högtalarna och bilder på mig och Justin spelas upp i min hjärna. Men också minnen från turnén. Allt galet vi gjort, alla roliga miner... Allt!
Efter en stund kliver jag upp igen och torkar mig. När jag tagit på mig rena underkläder tar jag på mig ett par pyjamasbyxor innan jag går ner till Nico och Amelia i en sovbh och pyjamasbyxor.
 "Godnatt!" ler jag och kramar dom.
 "Godnatt syrran" flinar Nico och kramar mig tillbaka.
Sedan skuttar jag uppför trappan och in till mitt rum. Jag stänger dörren och lägger mig i den nybäddade sängen. Innan jag sluter ögonen sätter jag mobilen på laddning, för att se ett nytt SMS från Justin.

Från: Justin<3
Hey honey! Hur är det? Gick flygresan bra? Saknar dig, baby<33

Jag ler lite och knappar in ett svar.

Justin

Från: Beccis<33
Hey baby! Det är bra, själv? Flygresan gick fint! Hade en surkärring bredvid mig, annars var det bra. Saknar dig med älskling!<33

Jag ler stort och börjar skriva in ett svar och trycker på skicka.

Från: Justin<3
Så bra då! Haha, stackare! Jo, det är bara bra. Ska sova nu, puss! Sov gott! Dröm sött<33

JAg lägger ner mobilen och lägger mig ner helt i sängen. Just nu har vi stannat på ett hotell i Washington. Imorgon åker vi till South Carolina, för att sedan åka hem. Så jag har två konserter kvar, tre intervjuer och fyra photoshoots. Snart får jag svar från Rebecca. Hon skriver bara godnatt, så jag svarar inte. Istället sluter jag ögonen och somnar snart.

Rebecca

 "Rebecca, jag måste åka till jobbet och Nico är redan där, klarar du dig själv idag?" frågar Amelia tyst.
 "Ja, jag är inte fem" mumlar jag trött och vänder på mig i sängen.
 "Bra, jag slutar sju. Ses då"
Hon lämnar rummet och jag sätter mig sakta upp. Solen strimlar sig igenom persiennerna och lyser rakt på mig. Med en suck reser jag på mig och drar upp dom. Det ser ut att vara varmt. Klarblå himmel, vindstilla. Helt perfekt!
Jag drar på mig min röd/orangea bikini och ett par jeansshorts med nitar. Jag sätter upp mitt hår i en bulle på huvudet och sminkar mig lite lätt. När jag sedan packat min strandväska med solkräm, mobil, headset, bok, jordgubbar, handduk och vatten så går jag ner till köket för att äta frukost. Det får bli en macka och juice.
Jag drar på mig mina FlipFlops och tar nycklarna i handen. Sedan hänger jag väskan över axeln och går ut. När jag  tryckt in nyckeln i låset och vridit om går jag ner till uppfarten där Amelias moppe står. Eftersom jag har körkort (moppe) så sätter jag mig på och startar. Sedan bär det av mot stranden.
Det är inte så mycket folk där, faktiskt. Bara några barnfamiljer och några i vattnet. Ganska soft. Jag  drar ner mina solglasögon på näsan och drar av mig shortsen. Sedan ställer jag mig upp och rätar till mitt hår för att upptäcka några paparazzi längre bort.


Med en suck sätter jag mig på handduken och ber till Gud att dom inte ska komma närmre, vilket funkar. JAg sätter i mitt headset i öronen och slår på May Be med Yiruma. Eftersom jag älskar att spela piano är Yiruma en av mina stora idoler. Han är så otroligt  duktig!
Jag låter pianotonerna spelas om och om igen i mitt huvud. Försöker urskilja vilka noter han tar. Försöker se mig själv spela den. Vilket jag har gjort, faktiskt. Fast det var länge sedan. På en talangjakt i fyran. Det gick väl hyfsat bra. Jag kom tvåa i alla fall.
Plötsligt plingar min telefon och jag tar upp den i handen.

Från: Justin<3
Hey honey! Vad gör du? Älskar dig<33

JAg ler och knappar in vad jag gör och lägger till ett älskar dig på slutet.
För det gör jag. Älskar honom, alltså. Han är mitt allt. Mitt hjärta, min själ, min insperation, min kärlek... ALLT! Om han lämnar mig kommer det bara vara en tom kropp som går runt på jorden kvar av mig. Jag skulle inte klara av det.
Han är mitt allt.
-------------------------------------------------------------------------------------

KOMMENTERA!
Och vad hände med kommentarerna på förra kapitlet? Kom igen nu! Har 25+ läsare varje dag (oftast över 29) och INGEN kommenterar? Liksom, hallå?
15 kommentarer för nästa!
Kanske låter hårt, men kom igen. Det tar knappt en minut att kommentera?
ÄLSKAR ER! Ni får mig att stanna kvar på bloggen. Hade jag inga läsare skulle bloggen inte finnas<3

Fight For The Love 24#Titanic

Nu sitter vi på hotellet igen. Vi alla sitter i Larrys rum. Taken har precis slutat och nu sitter vi mest och småpratar. Eller, killarna gör det. De pratar om... något. Medans jag bara sitter och tänker för mig själv. Undrar om Justin sitter på planet nu. Kanske är han redan framme? Eller nej, han kanske inte ens har åkt ännu. Varför tänker jag så mycket?! Jag måste verkligen sluta med det här... Och nu lotsas jag att jag pratar med mi själv i hjärnan också. Men SLUTA!
Jag fnissar och himlar med ögonen. 
 "Vad?" frågar Zayn med ett flin.
 "Inget, absolut inget" skrattar jag och de ser konstigt på mig.
Plötsligt knackar det på dörren och Louis går för att öppna. Han pratar med någon innan steg hörs. Jag vänder mig mot dörren och ser min största kärlek stå där.
 "Justin!!!" skriker jag och springer mot honom.
Jag kastar mig i hans famn och han håller mig hårt intill sig. Han viskar att han är ledsen för att han inte trodde mig. Han viskar hur mycket han har saknat mig. Han viskar hur mycket han älskar mig.
 "Det är nu ni ska kyssas" viskar Louis ganska högt och vi skrattar.
 "Lite avundsjuk kanske?" flinar jag och Justin kramar mig bakifrån.
 "Absolut inte" ler han och jag fnissar.
JAg och Justin bestämmer oss för att gå till mig. Vi byter sedan om till pyjamas och sätter på en film. Sedan sätter vi oss i sängen, Justin med ryggen mot sängstommen och jag emot Justins mage. Jag sitter liksom mellan hans ben (misstolka ej). Han drar armarna om mig och jag lutar mitt huvud mot hans bröstkorg. Filmen börjar och Justin smeker min hand med sin tumme. Det är Titanic. Oh shit, jag kommer gråta som en liten bebis. Men den är bra. Jag tror att det är en av mina favort filmer faktiskt. 

Filmen är slut och jag halvsover i Justins famn. Jag orkar knappt prata. Men jag kryper ner under täcket och bara sluter ögonen.
 "Godnatt" mumlar jag trött och Justin skrattar lite hest.
 "Godnatt, gumman" viskar han i mitt öra och lägger armarna runt mig.
Vi somnar väldigt fort, men vaknar igen av att min mobil ringer. Det står Louis på skärmen. Sakta tar jag upp den och svarar.
 "Ja" mumlar jag trött och hest.
 "Goooodmorgon kvinna!! Frukost om tio, CHAO!!!" skriker han i luren och lägger på.
 "Vem var det?" mumlar Justin trött.
 "Louis. Det är frukost om tio minuter" mumlar jag och vänder mig mot honom.
Snabbt kysser jag honom och går sedan upp. Jag drar på mig ett par jeans och ett randigt linne i vitt och grått. Sedan borstar jag mitt hår och låter det ligga lite lockigt över mina axlar. Sminket fick bli naturligt. Puder, mascara, läppglans och lite concealer. När jag dragit på mig mina vita Converse kommer Justin ut och drar på sig ett par vita Supras.
 "Nice. Jag vill också ha såna!" gnäller jag och går ut med honom skrattandes efter mig.
 "Haha, gulleplutt" flinar han.
Vi går ner till buffén och ser killarna sitta vid ett bord lite längre bort. Så när vi tagit frukost så sätter vi oss vid dom. 
 "Godmorgon turturduvor" flinar Louis och jag lipar mot honom.
Justin skrattar åt oss och vi börjar äta. Idag ska den första konserten vara. Snacka om att jag är nervös!

En månad senare

 "Vi måste fortsätta hålla kontakten" säger Niall och kramar mig.
 "Ja, verkligen. Jag kommer sakna er killar" säger jag med tårar i ögonen.
 "Aww, vi kommer sakna dig med, tjejen" säger Louis och kramar mig hårt.
Vi står på flygplatsen. Killarna tar flyget till England medans jag tar planet till Atlanta. Justin skulle tydligen komma hem om två dagar, men det får jag väl stå ut med.
 "Vi måste gå nu. Vi ses lillen" säger Liam och kramar mig hårt.
 "Lillen? Kom igen!"  Utbrister jag och kramar tillbaka.
Alla skrattar. Men snart kommer tårarna igen och de försvinner bakom hörnet. Mitt plan går om en halvtimme, men jag går i alla fall igenom säkerhetskontrollen och sätter mig vid ett kafé. Där beställer jag varm choklad med små marshmallows i. Till det får det bli en kaka med chokladbitar i. Sedan sätter jag i mitt headset och slår på Safe and Sound med Taylor Swift.
Jag visar mitt pass och biljetten för att sedan gå ombord på planet. Jag har en fönsterplats, som tur var. Bredvid mig satt en äldre kvinna. Hon pratade med sin man som satt bredvid henne. Hon klagade på något pris på en rock. Man såg att han inte orkade lyssna. Men hon bara pratade på. Sedan stoppade jag in mitt headset och när jag skulle sätta på musik hörde jag henne väsa till sin man hur osociala ungdomar var nuförtiden. Sedan slog jag på So Listen med Cody Simpson.
..................................................................................................................................................................
..............................................................

Kommentera på!
Förlåt för dålig uppdatering allihopa!! Har haft mycket att göra de senaste dagarna, så ja... Ganska kort kapitel också! Sorry about that...


Fight For The Love 23#BeliveItOrNot

Tankar snurrade runt i huvudet på mig, det mesta handlade om Justin, jag orkade inte oroa mig för honom men det gjorde jag ändå. De andra märkte att jag var lite nedstämd men det var svårt att vara allvarlig med dem.
"Seri, det är väl ett ord som ni brudar använder ofta va?" flinar Louis.
"Brudar?" skrattar jag och de andra skrattar med.
"Ja men vadå" säger Louis och lägger på skoj armen om mig. Genast blir jag orolig, som om jag för väntar mig att Justin ska vara där och se oss, göra slut eller ännu värre, nej förresten inget skulle vara värre.

På kvällen ringer min mobil. Jag hoppas innerligt att det är inte Justin, snälla, snälla säg att det inte är Justin.
"Hallå?" säger jag försiktigt.
"Hej det är Justin"
Jag stelnar till och känner hur oron kommer krypande, visst är jag lite arg på honom men vad ska man göra? Jag älskar honom så himla mycket.
"Hej" säger jag stelt.
"Du vilka är du med, på riktigt?" frågar han syrligt.
"One Direction" svarar jag. "jag sa ju det tidigare!"
"Becca ärligt talat, tror du på att jag ska gå på det?" fräser han.
"Justin" försöker jag.
"Träffar du någon?" nästan viskar han. Jag känner ett hugg av rädsla i magen, tänk om han verkligen tror det!
"Nej! Absolut inte! jag träffade en kille när jag var ute och dansade sedan så..."
"Där ser du! 'du träffade en kille', sluta ljug för mig!" fräser Justin.
"Nej det var inte så..."
Jag avbryts av att han lägger på, fan.
"Du Becca ska du..."
Jag vänder mig om och ser Zayn stå där, jag har tårar i ögonen som hotar att rinna över.
"Vad?" frågar jag men rösten bryts.
"Är någonting fel?" undrar han och sätter sig bredvid mig. Jag rycker på axlarna och tårarna börjar leka niagarafallet.
"Justin han" får jag fram innan min röst bryts återigen.
"Vad har han gjort?" frågar Zayn och kramar min axel.
"Han tror jag är otrogen" mumlar jag.

Nästa dag ringer Justin återigen, den här gången är det ännu hemskare än igår.
"Becca får jag prata med honom"
"Med vem?" frågar jag tyst.
"Killen du tillbringar tid med bakom min rygg!" fräser Justin.
"Men jag är inte otrogen! Jag är på turné med One Direction!" fräser jag tillbaka. Justin suckar och jag nästan hör hur han himlar med ögonen.
"Becca var ärlig nu, varför ljuger du för mig?" frågar han och jag kan nästan ana smärtan i hans röst.
"Åh Justin jag lovar att jag inte går bakom ryggen på dig, det vet du! Jag kan inte fatta att du inte tror på mig!" morrar jag och lägger på.
Ilskan ligger kompakt inom mig och jag nästan kokar, det hjälper inte att Louis skämar, att Harry försöker prata med mig eller att Niall kramar mig och säger att allting ska bli bra.
Jag är alldeles för upprörd för att falla inför deras charm.  Vi sitter just nu vid frukostbuffén på hotellet. Idag ska jag åka tillsammans med de andra dansarna till en dansstudio och lära oss stegen. Killarna ska åka med, eftersom de är en del av dansen/koreografin.
 "Becca, kommer du?"
Jag ser upp på killarna som redan står upp vid bordet. Snabbt nickar jag, reser mig upp och följer med dom tillbaka till rummen. När jag stängt dörren bakom mig så drar jag på mig ett par mjukisar, en sportbh, ett löst linne och en kort kofta som jag drar upp luvan på, så den sitter på halva huvudet.
Visst är jag ledsen över Justin. Men jag menar, mitt jobb har ingenting med honom att göra. Han ska inte få distrahera mig.
Jag ser på mig själv i spegeln. Mitt hår sticker ut från luvan och ligger lätt på axlarna. Mina ögon glittrar lätt i solljuset som skiner in genom fönstret. Jag ser ganska sliten ut, faktiskt. Men ändå fräsch. När det plötsligt knackar på dörren drar jag snabbt på mig ett par slitna converse utan att knyta dom. Sedan joggar jag mot dörren och tar upp min träningsväska i farten.
 "Redo?" Frågar Harry med ett leende.
 "Tror det" ler jag och går ut till honom.
 "Dom andra är där nere och väntar" säger han och vi går mot hissen.
 "Okej"
 "Jo... Asså... JAg tycker det skulle vara bra om du ringde Justin och pratar med honom. Kanske har han ledigt och kan komma hit" säger Harry försiktigt och jag suckar.
 "Jag vill inte erkänna det, men du har rätt. Problemet är bara att han verkligen tror att jag är otrogen. Han kommer inte vilja prata med mig"
 "Det vet du inte förens du har testar" säger han och jag ser på honom.
En tystnad uppstår. Det plingar i hissen och vi går ut. Det står en större taxi utanför hotellet som vi sätter oss i. Det är jag och killarna i den taxin. Resten av dansarna åker i en annan. I taxin pratar vi inte så mycket. Jag sitter mest och tänker på Justin. Hur kan han tro att jag är otrogen? Aldrig att jag skulle göra något sånt mot honom! Han betyder alldeles för mycket. Om han bara kunde tro mig... Plötsligt ringer mobilen. Harry möter min blick och ler lite.
 "Hallå?" Svarar jag.
 "Becca, hej! Du, förlåt för imorse. Jag hatar att bråka med dig. Men jag vet inte vad jag ska tro. Jag vill inte tro att du är otrogen. Men snälla, säg sanningen!" säger han ångerfullt.
 "Det har jag gjort hela tiden" muttrar jag.
 "Men hur ska jag veta att du inte ljuger?"
 "Du får väl ta och lita på mig"
 "Vart är du nu? Jag har ledigt i fyra dagar, kan jag komma till dig?"
 "Jag är i Paris. Just nu är jag på väg till en dansstudio. Jag  och de andra dansarna ska öva på koreografin" säger jag tyst.
 "Jag sätter mig på flyget om några timmar. Vi ses honey"
 "Hejdå..." viskar jag och lägger på.
 "Vad sa han?" Säger Niall nyfiket.
 "Han sätter sig på planet nu" ler jag och Harry ger mig en high five.
Taxin stannar och vi går in till huset. Där inne väntar ungefär sju andra personer, tjejer och killar. De flesta är kanske 19-20 år. Men min blick fastnar på en tjej som ser lite yngre ut. Kanske som jag?
 "Guys! Det här är Rebecca Parker! Den nya tjejen vi pratade om?" säger Liam och de ser på oss.
Jag hälsar på alla innan vi går in till ett mellanstort rum. En kille i 30 års åldern vid namn Hektor visar oss stegen. JAg som har lätt med att komma ihåg steg sätter det på tredje försöket.
 "En gång till från början!" ropar Hektor. "En, två tre fyr! Fem, sex, sju ått! Kom igen! Håll takten!"
Även om jag har lätt för sånt här så tycker jag han kör lite får hårt med oss. Men jag antar att det är såhär det är i den här branschen.
___________________________________________

Hej alla!!
Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men jag har lite saker att göra. Två prov efter påsken och en läxa. Måste plugga till det!
Lexi har också slutat skriva här. Hon skrev halva det här kapitlet, men sedan tyckte jag det var enklare att blogga ensam, så jag bloggar nu mera ensam!


RSS 2.0