Fight For The Love~14~Date?

 "Så... Vill du gå på typ... en dejt?" Frågade han nervöst jag jag log lite osäkert.
 "Justin, det är ingen smart idé att gå ut med mig om du hade tänkt bjuda ut Caitlin"
 "Caitlin? Vart fick du det ifrån?"
 "Ja, enligt alla tecken. Du sa att du gillar en annan och träffar Caitlin samma dag. Antagligen gillar du henne" sa jag och han flinade.
 "Fattar du inte? Det är dig jag gillar, Becca. Ingen annan. Bara du!" Sa han och gick närmre, men jag backade.
 "Men du är ihop med Selena. Du älskar henne och jag vill inte komma emellan" sa jag och han suckade.
 "Jag och Selena är inte ihop, men visst älskar jag henne, som en vän! Hon gillar mig, men jag gillar henne inte på samma sätt som jag gillar dig" sa han och jag såg ner i marken. 
 "Jag gillar dig med Justin" sa jag bara och han sken upp i ett leende.
 "Så... Dejt? Ikväll? Stranden? 17.00?" Sa han och jag nickade.
 "Absolut"
Han kramade mig hårt och jag drog in hans doft. Såhär skulle jag kunna stå hur länge som helst utan att tröttna. Det var här jag passar in. Det var här jag skulle vara!

När klockan var 15.14 så gick jag till mitt rum för att göra mig i ordning. Jag drog på mig en vit tajt klänning med små ljusrosa - knappt synliga - detaljer på. Mitt hår plattade jag och sminkade mig naturligt. Sedan funderade jag på vilka skor jag skulle ta... Inte klack, eftersom vi skulle vara på stranden. Kanske gladiatorskor? Japp, det får det bli. Bruna gladiatorskor med en dragkedja på sidan. Klockan var 16.47 så jag gick ner till hallen för att ta min lilla handväska och lägga ner pengar, mobil, nycklar och lite extra smink. När jag hörde att det knackade på dörren gick jag direkt dit för att öppna. Där stod Justin, snyggare än någonsin. Kortbyxor och en t-shirt. Inte för fint, helt perfekt! Då kände jag att jag kanske var liiite för finklädd, men Justin bara log.
 "Vad fin du är" sa han och jag fnissade.
 "Hihi, tack, du med" log jag och gick med honom längst vägen.
 "Vi kan väl gå till stranden? Det är inte långt. Men om du vill kan vi ta bilen, det spelar ingen roll. Jag menar..." sa han nervöst och jag log.
 "Det blir bra att gå" log jag och han nickade.
Vi gick tysta bredvid varandra och snart kunde man se stranden. Solen var på väg ner och ja... Det var hur vackert som helst!!
 "Wow..." viskade jag och vi gick fram till ett bord som stod i sanden.
På bordet stod lite blommor och ett ljus, samt tallrikar, glas och bistick. Vi slog oss ner och började prata lite. Snart fick vi vår mat, som bestod av pasta och köttfärssås. Justin favorit mat. Jag log mot honom och vi började äta. Efter maten kom sedan efterrätten in. Fruktsallad. Vi skrattade oss igenom middagen och gick sedan ner till vattnet. Jag drog av mig mina skor och ställde mig i vattnet. JAg kände det svalkande vattnet mot mina fötter och Justin ställde sig bredvid. Min blick var fäst vid horisonten, en Justins blick var fäst på mig. Jag vände blicken mot honom och han log lite lätt.
 "Vet du hur fin du är? Du är vackrare än en gudinna. Vackrare än solnedgången" sa han och jag rodnade.
 "Vet du hur mycket det betyder för mig? Det betyder mer än livet. Mer än världen" sa jag och han kramade mig hårt.
Han lotsade kramen och såg mig djupt i ögonen. Sedan lutade vi oss båda fram och möttes i en UNDERBAR kyss. Våra läppar smekte försiktigt varandras och han såg mig sedan i ögonen, ännu en gång.
 "Vill du bli min Shawty?" Frågade han och jag storlog.
 "Ja, med nöje" flinade jag och han skrattade.
Han snurrade runt mig i vattnet och jag skrattade högt och ljust. Han kysste mig sedan ännu en gång och jag log. Efter en stund gick vi tillbaka till Justin. Tydligen var hans mamma bortrest, så jag sov över hos honom. Vi borstade tänderna och böt om. Jag drog på mig ett par mjukisshorts, tajta och en t-shirt med tryck. Mitt hår flätade jag slarvigt och la den på högra axeln. Efter att ha tagit bort sminket gick jag till Justin som låg i mjukisbyxor på sängen. Shirtless... Han log mot mig när jag la mig bredvid honom. Jag kröp under täcket och la mig med min rygg mot honom. Han la armen om min midja och pussade min kind.
 "Godnatt shawty" viskade han och jag log.
 "Godnatt Justin"
Sedan somnade vi båda till våra egna andetag...

När jag vaknade sken solen in genom fönstret. Justin låg bakom mig och sov som en ängel. Men plötsligt vaknade han och såg vansinnigt på mig.
 "Vad gör du här?! Faan!! Selena kommer bli jätte arg och göra slut!!" Röt han och puttade ner mig från sängen.
Jag kved till och han ställde sig över mig. Han började slå mig och jag skrek. Tro mig, jag skrek för mitt eget liv. Han skrek åt mig att vara tyst och skulle precis slå mig med knytnäven i ansiktet...

Jag satte mig upp och kände hur jag svettades. Tårar rann nerför mina kinder och jag andades häftigt. Justin rörde på sig och jag såg på honom. När han såg att jag grät satte han sig direkt upp och drog in mig i sin famn.
 "Varför gråter du?" Viskade han och jag grät ut i hans famn.
 "Mardröm..." Grät jag och han drog handen upp och ner för min rygg.
 "Vill du prata om det?" Frågade han och jag skakade på huvudet.
Vi la oss ner igen och jag kröp intill hans bröstkorg. Han var varm. Jag började rita hjärtan på hans mage och han pussade mitt hår.
 "Sov nu... Jag kommer alltid vara bredvid dig och vakta dig med mitt liv" viskade han och jag somnade om, utan mardrömmar.
----------------------------------------------------------

FÖrlåt för USEL uppdatering!! Men jag tror jag håller på att bli sjuk, plus att jag har tusen prov och läxor!! Hoppas att ni inte lämnar mig på grund av detta! :( Men det är ju ni som avgör.... Tack för alla kommentarer på förra kapitlet!! Uppskattar det verkligen!

Fight For The Love 13#Birmingham

Rebecca

När jag vaknade nästa morgon, var det med ett leende. Det var dags. Jag pratade med Tanisha och de andra igår och de vart riktigt glada över att jag skulle komma. Min resväska stod färdig mitt i rummet och väntade på att få åka. Jag drog på mig svarta underkläder, svarta byxor, ett svart/grått löst linne och en röd/orange kavaj. Sedan borstade jag håret och satte upp det i en bulle för att sist sätta på mig några ringar, ett halsband och örhängen.
Medans jag sminkade mig stod jag och nynnade på Skyscraper med Demi Lovato. När jag sminkat klart mig såg jag mig själv i spegeln.
 "Perfekt" viskade jag och tog sedan min handväska och resväska ner till hallen.
Jag åt en snabb frukost för att sedan gå till vardagsrummet där Nico satt. Han skulle skjutsa mig till flygplatsen.
 "Jag är klar och vi måste åka" sa jag och gick till hallen för att dra på mig mina svarta Converse.
Nico drog på sig sina slitna skor och vi gick ut till bilen. På väg till flygplatsen hade vi på hög musik och vi sjöng med. Men turen var inte så lång, och vi stannade utanför flygplatsen.
 "Jag följer inte med in, men ha det så bra! Hälsa alla från mig" sa Nico när jag kelv ur bilen.
 "Det ska jag"
Jag vinkade lite innan jag tog resväskan och handväskan mot ingången.
 

Justin

När klockan slog ett så gick jag över till Becca. Efter ett djupt andetag knackade jag på dörren och tog ett steg tillbaka. Snart öppnades dörren och där stod hennes bror, Nico.
 "Tja mannen!" Log han och vi gjorde ett handslag och sedan en klapp på ryggen.
 "Tja! Är Rebecca hemma?" Frågade jag och han skakade på huvudet.
 "Nej, hon åkte till Birmingham imorse. Hon kommer hem om några dagar"
Chocken tog hårt på mig. Men jag nickade och gick därifrån. Några dagar... Tänk om hon blir ihop med den där killen igen?

Melinda

 "Vi har nu landat i Birmingham. Tack för att ni flygit med..."
Jag slutade lyssna och packade istället ihop mina saker. Mina kära vänner ska möta mig utanför flygplatsen. När jag äntligen kom av planet sprang jag till banden där alla resväskor kommer och väntade otåligt på att min skulle komma. Men vad hjälpte det?!
Efter ett tag kom den i alla fall och jag tog den. Jag sprang förbi alla människor och ser mig omkring.
Där.
Vid ingången ser jag dem.
Mina allra bästa vänner!
De ser mig och vi springer mot varandra för att sedan mötas i en gruppkram. Tårar sprutar från mina ögon och vi står så i några minuter.
 "Jag har saknat dig så!!" Utbrast Alex och jag log mot honom.
 "Jag har saknat dig med"
Vi pratade non stop till bilen och Robin körde oss till Tanisha, där alla skulle sova över. Hennes föräldrar skulle nämligen bort till deras vänner i en vecka. Jag skulle bara stanna i tre dagar så jag vill vara med dom så länge som möjligt.
 "Så, vad ska vi göra? Shoppa? Bada? Gå på promenad? Film maraton?" Babblade Brooke på och alla skrattade.
 "Mel får bestämma!!" Ropade Alex, även om han satt bredvid mig.
 "Vad vill du göra Mel?" Frågade Robin.
 "JAg vill... Bara vara med er. Ta vara på den tiden jag har med er" sa jag med tårar i ögonen.
 "Aww... Happy tear!" Sa Tani och drog fingret längst sin kind.
Vi skrattade lite för att sedan återgå till att sjunga med låtarna på radion. När vi var framme tog Alex min resväska och vi gick mot dörren.
 "Melinda?"
Jag stelnade till innan jag vände mig om. Där stod Lucas. De andra gick in så jag satte mig med en suck på trappan som gick till dörren.
 "Vad?" Frågade jag.
 "Jag vill bara be om ursäkt för allt jag gjort... Men, jag tror inte jag kan vara tillsammans med en som bor flera mil bort. Men, vi kanske kan vara vänner?" Sa han nervöst och jag log.
 "Absolut, heartbreaker" flinade jag och kramade honom.
Han skrattade. Eftersom jag ville spendera tid med mina andra vänner så gick han hem. När jag kom in så frågade alla vad han sa. Jag berättade och de nickade sakta.

Några dagar senare

Dagarna i Birmingham gick fort, och nu står jag på flygplatsen igen. Jag kramade mina vänner, en efter en medans tårarna rann.
 "Jag kommer sakna er!" Grät jag och kramade Alex hårt.
 "Vi kommer sakna dig med, gullunge" sa Tani och jag kramade henne.
När jag kramat alla så gick jag mot säkerhetskontrollen. Innan jag gick igenom vände jag mig om för att se om dem stod kvar. Det gjorde dem, så jag vinkade. De vinkade tillbaka och sedan gick jag igenom. Det var redan kö vid gaten jag skulle till så jag ställde mig i den och väntade på att få gå på. När jag äntligen gick på så satte jag mig på min plats vid fönstret. Det var en ganska ung kille som satte sig bredvid mig. Men den andra platsen var ledig.
Tanken av att tiden med mina vänner är slut för den här gången kom krypande och jag kände gråten i halsen. Men jag tvingade den tillbaka. Aldrig att jag skulle gråta nu. Det får jag göra när jag är hemma. Då får jag gråta hur mycket jag vill och bara släppa ut allt jag hållt inne.

När vi landat klev jag av och mötte Nico och Amelia utanför.
 "Hur var det?" Frågade Amelia med ett leende när jag kramade henne.
 "Toppen, jobbigt att ta farväl bara" sa jag och kramade sedan Nico. 
Vi satte oss i bilen och körde hem. När jag klev ur utanför vårt hus såg jag mamma och pappa stå vid dörren. Jag log och gick fram till dem. Efter varsin kram gick jag tillbaka och hämtade min resväska. JAg släpade den upp för trappan och in på mitt rum. På sängen låg en bukett rosor och man kunde skymta en finare lapp i rosa. Jag släppte resväskan och gick fram till sängen. Jag tog upp lappen och läste.

Antagligen kom du precis hem från Birmingham. Var det kul där?
Ville bara säga att jag och Selena har inget på G. Och som jag sa så gillar jag en annan. Egentligen skulle jag bjuda ut henne, men hon hade rest bort. Så jag gav henne en bukett rosor, ihopp om att kunna bjuda ut henne igen.
Du fattar nog ingenting just nu. Men... Vill du gå ut med mig? Du måste såklart inte, men jag måste verkligen prata med dig. Har ordnat en överraskning...
Vänd dig om

Jag vände mig om och såg Justin. Jag var helt chockad. Hade Caitlin rest bort när Justin skulle bjuda ut henne? Och nu kanske han vill ha mitt råd? Eller...?
__________________________________________________________________

Så... Jag fick inte tio kommentarer på förra... Blev ganska besviken eftersom jag har fler än sju läsare... Men ja... Kan ju inte tvinga er till att kommentera!!
XoXo


RÖSTA PÅ JUSTIN!

http://www.nick.com/kids-choice-awards/2012/vote/male-singer

GÅ in här och rösta på Justin!!
Han är nominerad för Male Singer på Kids Choice Awards 2012!
Det är gratis och ni behöver inte lämna ut några kontaktuppgifter!

Vill ha tio kommentarer på kapitel 12! Har redan 13 klart, men väntar på att ni ska kommentera ;)

Fight For The Love 12#BrokenHeart

TIO KOMMENTARER FÖR NÄSTA! ;)

Selena... Fan, vad ska jag svara? Hon tror ju att vi har något på G. Och det har vi ju, men jag gillar ju Becca mer... Vad ska jag svara...??

Rebecca

När jag vaknade satte jag mig upp och sträckte på mig. Miki mumlade något ohörbart och jag skrattade. 
 "Va?" Flinade jag.
Hon mumlade igen och jag började skratta igen. Jag gick fram till mitt fönster och öppnade det. Min blick fastnade på Justin som satt på sitt rum. Jag kunde se in i hans rum genom hans fönster. Han hade precis vaknat, tror jag. Han gick runt i mjukisar och shirtless!! Jag vände bort blicken och gick tillbaka till Miki som nu satt upp.
 "Vad ska vi göra idag då?" Frågade hon hest.
 "Stranden?" Frågade jag och hon for upp.
 "Jaa!!!" Skrek hon och gjorde någon slags... dans?
Jag började asgarva och la mig på golvet.
Efter en stund hade vi ätit frukost. Vi bestämmde oss för att gå förbi Miki så hon kan byta om, men jag böt om här istället. Så jag drog på mig en vit bikini, jeansshorts och ett pösigt linne. Sedan stoppade jag fötterna i ett par flip flops och packade strandväskan. När jag var klar gick vi tillsammans till Miki som bodde en bit bort. Och när hon också bytit om så gick vi till stranden.
 "Där?" Frågade hon och pekade på två solstolar som stod ganska nära stranden.
 "Visst" log jag.
Vi la ner våra saker och smörjde in oss med solkräm. Sedan la vi oss och solade. Plötsligt hörde jag ett skratt längre bort. JAg satte mig upp och såg Justin och Selena i vattnet. De skrattade högt och Justin snurrade runt henne med ett grepp runt midjan. Selena böjer sig sedan mot Justin och kysser honom.
Det är som en kniv i mitt hjärta. Även om jag visste att han och Selena redan är ihop så kan jag inte riktigt få in det i min hjärna. Justin vänder sig om och ser mig. Hans blick blir panikslagen, men jag bara suckar olyckligt och lägger mig på mage igen.
 "Ska vi ta ett dopp?" Frågar Miki och jag nickar.
Vi reser på oss och går ner till vattnet. Istället för att hoppa i sätter vi oss ner där vågorna slår upp. Justin och Selena står en bit bort och pratar. Selena har ryggen mot mig och Justin står mitt emot. Jag ritar ett hjärta i sanden och börjar prata med Miki.

Justin

När min och Selenas träff äntligen är över så börjar jag min promenad hem. Medans jag går tar jag upp min mobil och ringer Caitlin. Hon kommer verkligen inte bli glad...
 "Caitlin här!"
 "Cait? Det är Justin. Jar har gjort något riktigt dumt!!"
Jag berättar för henne och hon blir lite besviken.
 "Becca måste vara förkrossad, Justin!"
 "Men det var ju inte jag som kysste henne, det var Selena som kysste mig!"
 "Det spelar ingen roll, Justin! Becca såg det hon såg! Hon tror det hon tror. Och efter galan tror jag inte hon kommer tro på att det var hon som kysste dig"
 "Du har nog rätt... Men vad ska jag göra? Jag gillar Becca, inte Selena" 
 "Jag kan tyvärr inte hjälpa dig emd det här. Nu är det upp till dig!"
Hon la på och jag suckade frustrerat. Vad ska jag göra?! Hon kommer aldrig tro på mig! Hur skulle jag känna och jag såg en annan kille kyssa Becca? Jag skulle bli helt förstörd.

Rebecca

När jag går hem efter att ha följt Miki hem till sig så tänker jag på Justin... Justin Justin Justin... Jag älskar honom. Men han gillar inte mig ens på det sättet. Han älskar Selena. Hon älskar honom. Båda är kända. Pang så har man det perfekta förhållandet!
Mitt hjärta brast verkligen när de kysstes.
Snart såg jag mitt hus, men inte bara det. Justin också. Han satt på sin framsida, och jag var tvungen att gå förbi honom för att komma till mitt hus. Shit!! Men snabba steg gick jag förbi honom, men hann inte långt.
 "Becca!"
JAg fortsatte gå men Justin sprang fram till mig och tog tag i min handled.
 "Vad?!" Röt jag.
 "Förlåt!"
 "För vad? För att du kysser din flickvän? Det är helt lugnt. Jag har inte ens med det att göra" sa jag och la handen på dörrhandtaget.
 "Men jag gillar henne inte ens"
 "Gör slut med henne få!" Utbrast jag och vände mig mot honom. "Vi är inte ens ihop, Justin. Vi är inte ens på G! Du har ju flickvän och gillar mig bara som en vän! Vad ska jag göra åt det?" sa jag och öppnade dörren och klev in.
 "Jag gillar en annan..." hörde jag honom säga innan jag slängde igen dörren.
Varför säger han förlåt? Han behöver ju inte säga förlåt för att han kysser sin flickvän, right? Jag gick upp på mitt rum och drog på mig ett par jeans med hål i och ett svart linne. JAg flätade mitt hår och satte mig på min fönsterbräda. Jag öppnade fönstret och njöt av den svala vinden som for in. Då såg jag Caitlins bil köra upp på Justins uppfart. Hon klev ur och gav Justin en kram, eftersom han kom ut och mötte henne.
Jag gillar en annan... Orden han sagt spelades om och om igen i mitt huvud. Såklart! Han gillar Caitlin! Att jag inte tänkt på det tidigare.

Kära dagbok...
Jag var på stranden med Miki. Vi var där väldigt länge och jag såg något jag avskyr mest. Han krossade mitt hjärta... Justin, alltså. Han var på stranden med Selena. De kysstes. Men när jag kom hem sa han förlåt. Varför säger han förlåt? Han har ju inget att be om ursäkt för! Och han sa att han gillar en annan, och jag kom nyss på att han gillar Caitlin. Jag har verkligen hamnat i smeten...
Jag gillar Justin, Justin är ihop med Selena men gillar Caitlin...
Äkta tonårsdrama! Just nu vill jag bara ha någon att hålla om, få tröst, lätta på hjärtat. Men det är ju omöjligt. JAg menar, vem ska jag prata med? Jag kan ju inte prata med Caitlin, eftersom hon kanske gillar Justin och berättar vad jag sagt till henne för honom. Brooke, Tanisha, Alex och Robin bor ju tusen mil härifrån...

Plötsligt fick jag en idé. Den bästa någonsin faktiskt!! Snart slog jag på datorn och klickade mig in på olika sidor. Utan att fråga mamma eller pappa så klickade jag på BOKA. Då var det klart... Jag drar till Birmingham i morgon!! Snabbt  ringde jag mamma och berättade. Hon tyckte det var helt okej. Det är jag glad för, men även om jag inte fått åka skulle jag åkt ändå...

Justin

 "Men vad ska jag göra då?" Suckade jag och kollade på Caitlin som satt på golvet mitt emot mig som satt i soffan.
 "Bjud henne på middag, fixa något på stranden, vad vet jag?! Jag vet!!" Utbrast hon och började berätta hur jag skulle göra.
Det var en jättebra idé! Vi planerade allt. Hur Becca skulle komma dit, vad vi skulle ha för mat och allt! Vi skulle göra det redan imorgon, så nu hänger allt på att Becca kommer...
________________________________________________________________

Vad kommer hända? KOMMENTERA!! Kan jag få tio kommentarer för nästa kapitel!! ;)
Love you guys!!
XoXo

Fight For The Love 11#MikaelaYakoub

Rebecca

När filmen var slut så gick jag till hallen för att gå hem. Jag kramade först Mike, sedan Chris, sedan Pay och Cait. Och sedan stannade jag. Egentligen ville jag bara slänga mig i Justin armar och kyssa honom. Men han har ju Selena. Det vore väldigt taskigt. Så jag log lite mot honom. Men han hade andra planer. Han la armarna om mig och gav mig en varm kram. Jag kramade honom löst och osäkert tillbaka innan jag lämnade huset.

Justin

När Becca inte kramade mig stack det i mitt hjärta. Hon kanske inte ens gillar mig? Nej, det gör hon inte. Hon ser mig bara som en vän, om inte mindre. Eller var hon bara osäker eftersom hon tror att jag är ihop med Selena? Asså jag måste fixa det här. Hon måste få veta att jag inte är ihop med Selena, och att jag gillar henne som mer än en vän. Men hur? Jag kan ju liksom inte bara gå fram till henne och berätta. Det måste vara speciellt... Som en dejt. Fast... Något mer speciellt.

Rebecca

När jag vaknade nästa dag så var klockan elva. Minnena från gårdagen spelades upp. Bilderna när Justin höll armen om Selenas midja... Hans söta leende som var riktat mot henne... Kärleksblicken han gav henne...
Sluta tänk så! Såklart är han ihop med en kändis! Han kan ju liksom inte vara ihop med en vanlig tjej.
Jag tog på mig svarta spetsunderkläder, jeansshorts, ett vitt linne, några armband och ett halsband. Sedan flätade jag min lugg och satte den bakåt. När jag sedan ätit frukost drog jag på mig mina blåa Converse och gick ut. Efter att ha gått ett tag så hade jag gått vilse... Lyckat, I know.
 "Vilse?"
Jag vände mig om och såg en tjej med mörkt, mellanlångt hår, ett vitt linne, en rutig öppen shorta och svarta jeans. 
 "Haha, ja" log jag och hon kom fram till mig.
 "Mikaela Yakoub. Kalla mig Miki" log hon och skakade min hand.
 "Rebecca Parker"
 "Engelsk, eller hur?" flinade hon och jag skrattade.
 "100%" 
Hon skrattade och vi började gå runt.
(Tyvärr kan du - Mikaela - inte spelas av Selena, eftersom hon kommer vara med i novellen...)

Hon berättade om sig själv. Hon är 17, precis som jag. Hon har tre yngre syskon som hon bor med, tillsammans med sina föräldrar. Hon älskar att sjunga, dansa och spela gitarr. Sedan berättade jag om mig själv, fast jag skippade delen om Justin, eftersom jag inte visste om hon var en fan eller inte.
 "Vart är vi?" Skrattade jag och hon såg sig omkring.
 "Jag tror vi är i Kina" sa hon helt seriöst och jag började asgarva.
Hon kunde inte heller hålla sig, så hon började skratta med mig. Efter en stund kom vi fram till en liten enskild strand, väldigt liten. Det var några klippor längre bort som vi gick till. Vi satte oss ner och såg ut över vattnet. Solen var högt uppe på himlen. Små, lätta moln svävade där uppe och jag suckade lyckligt.
 "Jag såg dig på galan igår, med Bieber" log hon.
 "Är du ett fan?" sa jag nervöst och hon skrattade.
 "Nej, men jag är inte en hater" log hon och jag nickade lättat.
 "Bra"
Vi snackade väldigt länge, men efter några timmar började vi gå tillbaka eftersom det var en bit att gå, och vi ville inte riskera att gå i mörkret.
Men det sket sig. Ingen av oss visste vart vi var, så mörkret började falla.
 "Fan, vad kallt det är" sa Miki och huttrade till.
 "Ja" sa jag och la armarna i kors.
Men snart hittade vi tillbaka, till mig i alla fall. Eftersom det var så mörkt så fick Miki sova hos oss. Vi satte på Wild Child och ställde fram chips, dricka, godis och massa filtar och kuddar. Vi avbröts av en telefon som ringde, men jag kände inte igen signalen. Antagligen Mikis, eftersom hon tog upp sin mobil och la den mot örat.
 "Ja?" Sa hon och såg på väggen. "Ta det lugnt! Jag är hos Rebecca" hon suckade frustrerat. "En tjej jag träffade" hon stönade högt. "Sluta!! Jag kan ta hand om mig själv!" Röt hon och la på. "Då fortsätter vi" log hon.
Jag ryckte på axlarna och satte på filmen som var pausad och gosade ner mig bland kuddarna. Miki slog sig ner bredvid mig i sängen och lutade huvudet mot min axel.
 "Du är annorlunda" sa hon och jag fnissade.
 "Du är läskig"
 "Nej, jag är inte lebb" flinade hon och jag skrattade.
 "Bra, skönt att höra"
Vi kollade inte på filmen, vi satt mest och snackade. Lärde känna varandra liksom. Hon verkade vara en jättebra tjej som jag gärna vill hänga mer med. Hon var en äkta vän som man kan prata om allt med. En som man behöver om man vill prata ut. En som man kan lita på till hundra. En som alltid finns där för en.
Tänk om jag aldrig gått ut imorse. Då skulle jag aldrig träffat Mikaela. Då skulle jag kanske inte sitta och kolla på Wild Child just nu. Antagligen skulle jag slappa med Amelia och Nico. Vart är dem förresten? Har inte sett dem på jätte länge.
Plötsligt får jag ett SMS från Caitlin. 
    Jag pratade med Justin förut... Hoppas det är okej??<3
Jag log och svarade.
    Tack Cait. Jag tror inte det blir bättre, eftersom han är ihop med Selena, men tack ändå! Love U<3

Justin

Jag såg in genom Beccas fönster. Hon satt i sängen och skrattade med en tjej bredvid henne. Hon var ganska söt, men ingen slår Becca. Plötsligt tar Becca upp mobilen och börjar skriva, för att sedan lägga ner den. Med en suck slängde jag mig på min säng och såg upp i taket. Tankarna åkte runt i mitt huvud och jag suckar högt. Tystnaden spred sig i rummet.
Imorgon ska jag prata med Becca. Hon måste få veta sanningen. Plötsligt pep mobilen. Skärmen lös upp och jag läste SMS:et.
    Hello Biebster!! Lust att hänga imorgon? Har ledigt:)<3
____________________________________________________________

Vem skickade messet? Caitlin? Rebecca? Selena? Någon vi inte känner till? LET'S FIND OUT!!
Älskar att se att man fått kommentarer, så snälla, kommentera mera!!
XoXo<3

Fight For The Love 10#SelenaGomez

När vi kom in så satte vi oss framför teven. Man kunde verkligen känna spänningen i luften.
 "Så... Vad vill i ha till lunch?" Frågade Justin efter ett tag.
 "Spelar ingen ro..." började jag.
 "PIZZA!!" Avbröt Chris.
Alla började skratta och sedan tog Justin upp telefonen. Vi sa vad vi ville ha och han gick iväg för att ringa. Jag reste på mig och såg på de andra.
 "Ska bara på toa" sa jag och de log.
 "Får jag följa med?" Skojade Mike och vi skrattade.
 "Nej" flinade jag och gick iväg.
När jag låst dörren bakom mig så såg jag mig själv i spegeln. Mina ögon var lite röda fortfarande och kinderna var lite blöta. Jag rätade till min tröja och såg på mig själv i spegeln. Såg mig själv i ögonen. De stirrade tillbaka på mig, konstigt  va?
Egentligen skulle jag inte gå på toa. Jag ville bara tänka lite. Utan att bli störd. Bara kunna stå och se på sig själv, så tankarna flyga omkring mig. Ta dem en för en och spola ner dem i toaletten. Efter ett tag gick jag ut igen. De alla satt i soffan och deras blickar vändes mot mig när jag kom in. De log och vände blickarna mot teven. Egenligen ville jag gå hem och bara ligga på mitt rum och tänka.
 "Nervös för imorgon?" Viskade Justin när jag satte mig bredvid honom.
 "Sådär" sa jag.

Nästa dag

När jag vaknade var klockan elva. Vi skulle åka till galan vid sex tiden, och Justins ena stylist skulle komma vid tre för att göra i ordning mig. Så jag åt en lagom stor frukost med Amelia och Nico, för att sedan sätta mig framför teven. Vid tre tiden kom Hannah, Justins ena stylist, hit och vi gick till mitt rum. Först fixade hon mitt hår och sedan sminkade hon mig. Det var väldigt bra. Håret vart liksom i små vågor, jätte gulligt! Och så var det dags för klänning...
Jag testade flera olika, men vi bestämde oss för att jag skulle ha en kort, vit klänning med ett släp bak. Så när jag fått på mig den och ett par vita klackar så gick jag ner med Hannah.
 "Ha så kul" log Amelia och kramade mig försiktigt.
 "Tack" log jag.
Hannah följde mig ut till en vit limousin. Utanför stod Justin i svart kostym, svarta byxor, svarta skor och en röd detalj i bröstfickan.
 "Vad fin du är" log han och kramade mig.
 "Tack, du med" log jag och kände den där stöten åka igenom mig.
Mina ben vart svaga och ett leende spred sig på mina läppar. Han öppnade dörren åt mig och jag satte mig. Därinne satt redan Cait, Pay, Mike och Chris.
 "Becca! Shit, din vackra unge!!" Log Cait och kramade mig.
 "Ska du säga" flinade jag och kramade Pay, Mike och Chris också.
När vi började åka pratade alla med alla. Det verkade som om alla var nervösa, förutom Justin. Han var väl van vid sånt...
Sanningen är den att jag tror att jag gillar honom... Asså, som mer än en vän. Okej, jag är verkligen säker på det. Men det är bara det att jag inte vill erkänna det för mig själv. Tänk om han inte gillade mig tillbaka? Han kanske har flickvän? Tankarna fortsatte trampa över mig och jag kände mig bara mer och mer besviken. Han har säkert flickvän. Säkert någon kändis. Inte en sådan tönt som jag. Såklart skulle han inte vilja dejta mig, en helt vanlig, töntig tjej från England. Pfft, dream on bitch...
 "Becca, vi är framme" sa Cait och jag nickade sakta.
Vi klev ur bilen och jag såg en röd matta. Jag blev blind av alla kamerablixtar. Justin gick fram och posade medans vi gick efter. Jag höll mig till Cait och Pay. Vi posade tillsammans och sedan gick jag fram till en reporter.
 "Du är Justins vän, eller hur?" Sa tjejen.
 "Ja, det är jag"
 "Är ni mer än vänner, kanske?" Log hon och jag skakade på huvudet.
 "Nej, absolut inte" log jag.
 "Vet du om han och Selena är ihop?" Frågade hon och nickade en bit bort.
Jag följde hennes blick och mitt leende försvann direkt när jag såg Justin hålla om midjan på Selena Gomez.


Såklart var de ihop!
 "Nej, jag vet inte" sa jag försiktigt och gick vidare till Cait. "Är Justin ihop med Selena?" Frågade jag henne tyst medans vi posade.
 "Vet inte" sa hon och såg på mig. "Gillar du honom?" Frågade hon och jag ryckte på axlarna. "Becca, gumman!" Utbrast hon och kramade mig.
Jag tvingade tillbaka mina tårar och vi gick sedan vidare. Efter ett tag kom Justin ifatt oss och la armarna om mina och Caits axlar.
 "Har ni kul?" Frågade han med ett leende.
 "Ja" sa Caitlin och såg på mig.

Efter galan/Justin

Efter galan följde jag med Cait en bit ifrån, eftersom hon ville prata med mig. Becca hade varit nere hela kvällen. Undrar om det har hänt något?
 "Justin, är du ihop med Selena?" Frågade Cait direkt.
 "Nej, varför tror du det?" Frågade jag.
 "Du beter dig som om ni är det! Och tänk lite på vad du gör. Jag vet att du har känslor för Becca, så snälla, såra henne inte. Jag vet att hon gillar dig, och hon vart helt förstörd när hon såg dig med Selena" sa hon och det kom verkligen som en chock.
Gillade Becca mig? Det trodde jag inte. Det var därför hon var så ledsen förut!
 "Jag..." började jag, men visste inte hur jag skulle fortsätta.
 "Du behöver inte säga något. Men tänk på det bara" sa hon och jag nickade.
Vi gick tillbaka till de andra och Becca sänkte blicken. Vi slog oss ner i soffan och satte på Titanic. Efter en stund la jag försiktigt min arm om Beccas axlar och jag kände att hon blev nervös och osäker. Men efter ett tag slappnade hon av och lutade huvudet mot min axel. Efter den där stöten som for genom mig visste jag helt säkert att jag är kär i henne. Varför märkte jag det inte tidigare? Hon är söt, snäll, omtänksam, rolig, snygg... Ja, allt min perfekta flickvän ska vara.
___________________________________________________________________________-

Så.... Kommentera!!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Okej... Två deltog i tävlingen... Hm...
Aja, eftersom Mikaela inte har någon blogg (eller, skrev den inte i kommentaren) så är det hon som vinner en karaktär i min novell!! Stort grattis!! :)

Och Sandra, du kommer få en länk i menyn på min blogg. Tack för att du deltog också!! :)

Tydligen var inte tävlingen så populär på bloggen, eftersom nästan ingen deltog... Men ja...

Kommer börja skriva på nästa kapitel nu, så får vi se när den kommer upp!! :)

SANDRAS BLOGG: http://justinsmexybieber.blogg.se

Tack!!

Om designen ser konstig ut, eller är en blandning av förra och nya så testa tryck på F5 några gånger ;)

Som ni kanske märkt har jag en ny design! Om ni inte har sett den, tryck på F5 ;)
Ville bara säga tack till Moa som gjort designen!! Själv är jag väldigt nöjd med den, vad tycker ni?
I alla fall, tack så hemskt mycket!
LÄS INLÄGGET UNDER!

Länk till Moas blogg: 
http://xtz.webblogg.se/


TÄVLING!!!

Hejsan mina sötnosar!!
Jo, som rubriken säger så kommer jag ha en tävling här på bloggen. Den som vinner tävlingen kommer få en karaktär i min novell. Karaktären kommer att spela valfri roll i novellen, men om ni väljer något som jag aldrig kommer få ihop så väljer jag egen roll. Så här gör ni för att "delta":

Kommentera det här inlägget och skriv:
 -För och efternamn (hitta på eget namn om ni inte vill ge ut ert eget)
 -Skriv ålder, intressen och familj
 -Önska roll i novellen - t.ex. Rebeccas bästa vän, hennes fiende o.s.v.
 -Skriv gärna mail adress (bara jag ser den) så jag kan kontakta er om ni vunnit, skriver det även på bloggen, men så ni inte missar det
 -Skriv också gärna en artist, skådespelerska eller annat som ska spela er karaktär
 -Skriv också varför just du ska vinna
 -Övrigt

Men ta det lugnt! Jag har andra pris också!
Andra pris är ett länkbyte med din egen blogg. Om du inte har någon blogg så får du en liten roll i novellen (som bara är med i ett eller två kapitel)
 
Så... Lycka till nu!!! Kommentera på!! TÄVLIGEN AVSLUTAS IMORGON KLOCKAN SJU (på kvällen)!!!

The Light Of Love 9#I'mOK

Rebecca

Vi gick tillsammans ner till köket och fixade frukost. Amelia satt i vardagsrummet och såg på Glee. Medans jag åt frukost satt Justin och kollade på mig. Ganska obekvämt. Jag hatar att äta när någon kollar på. Men jag vågade inte säga något. Han kanske skulle tycka jag var knäpp och sedan gå. Så jag höll tyst.
 "Så... Är du nervös inför galan imorgon?" Frågade han och jag nickade lite.
 "Ganska" sa jag men blev plötsligt väldigt nervös. "Vad ska jag ha på mig?!" Utbrast jag och han flinade.
 "Jag har speciella stylister som ska fixa oss. Jag kommer skicka över någon till dig som hjälper dig" sa han och pustade ut.
 "Okej"
Efter frukosten gick jag till mitt rum och böt om till ett par ljusa jeans med hål i, en söt svart top, ett halsband, några armband och sedan ett par svarta kängor.


När jag fixat håret gick jag ner till hallen och kände så jag hade mobil och nycklar med mig. Sedan gick jag över till Justin. Han hade gått dit när jag böt om. När jag kom dit så satt Justin i soffan med Mike och Chris. Tjejerna satt i köket och fixade typ kall Cola. Pay satt med ryggen mot mig och Cait stod vid bänken och fixade. Så jag smög tyst fram till Pay och lutade mig mot hennes öra.
 "Buu!" Viskade jag och hon skrek högt.
Cait hoppade till och vände sig om. När hon såg mig stå och garva och Pay stå och hyperventila började hon asgarva. Killarna kom in och det slutade med att alla skrattade högt.
 "Du skulle ha sett din min!" Klämde jag fram och hon log lite.
 "Det där kommer du få för..." mumlade hon och började gå mot mig.
 "Neej, nej Pay! Nej, snälla!" Kved jag och backade medans alla skrattade åt oss.
 "Nu du!" Utbrast hon och jag började springa.
Eftersom jag får sån panik när någon jagar mig, även om jag vet vem det är, så kände jag hur jag spände hela kroppen medans jag sprang.
Paniken kommer nog ifrån alla mina mardrömmar om att en mördare springer efter mig på natten och snart får tag på mig. Sedan hugger han en kniv i mitt hjärta. Men jag dör liksom aldrig. Istället ligger jag och skriker och får känna på den värsta smärtan någonsin. Han står bara och skrattade för att sedan börja riva mig med kniver överallt på min kropp.
Jag kom tillbaka till verkligheten och märker att jag springer på gatan utanför våra hus. Kvickt stannar jag och vänder mig om. De andra står och ropar på mig. Tanken om mardrömmer sitter kvar och liksom hånar mig. Det är som om jag frysit fast i marken. Som att hela jag är en stor isbit. Verklighets bilden avbryts ibland av mardrömms bilden. Den liksom kommer upp i huvudet bara sådär. Varje gång hoppar jag till och börjar andas fortare.
 "Becca, är du okej?" Frågar Justin som nu står framför mig.
Bilden när mördaren sticker kniven i mig kommer upp och jag skriker högt.
 "Becca! Becca, hallå?!" Säger Justin panikslaget och skakar om mig.
Bilden försvinner och jag känner hur benen viker sig. Jag faller ner mot marken. Justin fångar mig snabbt och sätter mig ner på marken. De andra är nu framme vid oss och alla är väldigt oroliga.
 "BECCA!" Ropar någon.
Min blick faller bakom Justin där Amelia kommer springandes. Hon sätter sig bredvid mig och tar min hand.
 "Är det...?" Börjar hon och jag nickar.
Hon kramar mig och hjälper mig sedan upp.
 "Är du okej?" Frågar Pay och jag nickar med ett litet leende.
 "Ja, jag mår bra" log jag och Amelia gick hem medans jag gick tillbaka med Justin och de andra.
---------------------------------------------------------

Så... Vad tycker ni??
Kommer lite info om Sportlovet snart!! Bara så ni vet ungefär hur uppdateringen blir ;)
KOMMENTERA MERA!!<3

The Light Of Love 8#X-FactorUS

 "ROBIN!!" Skrek jag och började skratta högt.
 "Shit vad jag saknar dig!!!" sa han högt och jag log.
 "Jag saknar dig med!!"
 "De andra hälsar!!"
 "Hälsa tillbaka" log jag och såg mot de andra som satt och pratade på deras solstolar.
 "Hon hälsar" sa han och jag hörde att några började skrika i bakgrunden.
 "JAG SAKNAR DIG BECCA!"
 "KOM TILLBAKA!!"
 "JAG ÄLSKAR DIG BECCA!!!"
Det bildades tårar i mina ögon och jag försökte få fram något, men det gick inte.
 "Är du kvar?" Frågade Robin och jag nickade, även om han inte kunde se.
 "Ja" sa jag och drog in ett djupt andetag. "Säg att jag saknar dem också" sa jag tillslut och två tårar trängde sig ut.
 "Hon saknar er med" sa han och jag hörde massa aww i bakgrunden.
Efter en stund la vi på och jag gick mot de andra medans jag torkade mina tårar. 
 "Varför gråter du?" Frågar Cait och jag skakar på huvudet med ett leende.
 "Det var mina bästisar, i England" sa jag och slog mig ner på min solstol.
 "Saknar du dem?" Frågar Mike och jag blänger på honom.
 "Såklart jag gör" sa jag och han ser sorgset på mig.
 "Förresten, Becca. Jag ska på en gala i övermorgon" börjar Justin och Cait avbryter honom.
 "Jag och Pay ska med!!" Utbrister hon och Justin fortsätter.
 "Och jag undrar om du vill följa med?" Avslutar han och jag nickar.
 "Visst. Vilken tid?"
 "Var klar vid sex tiden så träffas vi utanför" säger han och jag nickar.
Efter en timme ungefär gick jag hem till mig och de andra stannade hos Justin. När jag kom in satt pappa i soffan och mamma stod i köket. Jag tog av mig skorna och gick in till mamma.
 "Hej gumman. Var det kul hos Justin?" Frågar hon och rör runt i såsen som stod på spisen.
 "Ja. Och jag ska följa med honom och några andra på en gala i övermorgon" sa jag och smakade på såsen.
 "Okej, var försiktig bara" 
Jag nickade och gick upp till mitt rum. Med datorn i famnen satte jag mig i sängen och loggade in på Twitter. Jag började följa Cait, Pay, Mike, Justin och Chris. Sedan skrev jag en ny tweet.

Miss ya all @BrookeLoveWilliams @Robin_Best_Clark @AlexJensen @MooreTani You're my heart<3

Efter en stund gick jag in på Justins twitter och läste hans senaste tweet.

Good day outside...

När jag loggat ut stängde jag av datorn och började spela på min gitarr istället. Jag börjar spela min egna låt When I Look At You. Eftersom jag inte kommit så långt så fortsatte jag skriva låttexten och akorden ovanför. När jag var klar kände jag hur jag blev kallsvettig, så jag tog med gitarren och satte mig på altanen. Jag började spela och sjunga, men avbröt såfort jag såg Justin och de andra komma mot gården.
 "Fortsätt!" Sa Justin och jag skakade på huvudet.
 "Kom igen, Becca!" Log Cait och satte sig framför mig.
Efter en stund gav jag mig och började spela och sjunga.


 "Shit, du är skitbra ju!!" Utbrast Payton, Mike och Chris samtidigt.
Cait och Justin satt bara med stora leenden och såg smått chockade ut.
 "Du borde ju söka till typ... X-Factor US!!" UTbrast Cait och jag skrattade högt.
 "Aldrig i hela mitt underbara liv!" Utbrast jag och alla började asgarva.
Vi pratade en stund innan vi alla gick till mitt rum. Medans Taylor Swifts skiva spelades på min CD-spelare så snackade vi lite och ja... Hade allmänt roligt helt enkelt.

 "Men vi ses imorgon va?" Frågade Cait och kramade mig.
 "Absolut!" sa jag och kramade tillbaka.
När jag kramade Justin kände jag en stöt i magen. Först ignorerade jag känslan, men när hans ögon mötte mina blev jag knäsvag. WTF?!

Justin

När jag kramade Becca kände jag den där känslan av att vara nykär. Den där härliga känslan som säger jag-svävar-på-rosa-moln. Med ett leende mötte jag hennes söta ögon och hon log stort. Allt omkring oss bara försvann och det var bara jag och hon.
 "Vi ses imorgon" log jag och sedan gick vi.
 "Justin är käääär!!" Sjöng Pay, Cait och killarna medans jag bara flinade.
 "Nej" sa jag men kunde verkligen inte sluta le.
 "Ha! Dagens skämt allihopa!" Utbrast Mike och alla började asgarva.
När dem åkt iväg så satte jag mig i vardagsrummet med mamma.
 "Har du haft en bra dag?" Frågade hon och jag nickade.
 "Ja, helt perfekt" log jag och sedan pratade vi om lite allt möjligt.

Nästa dag vaknade jag vid tio och åt frukost direkt för att sedan ta på mig ett par shorts och en t-shirt. Sedan gick jag över till Mel. Det var Nico som öppnade.
 "Tja broo" log han och gjorde ett handslag.
 "Tja! Är Rebecca hemma?"
 "Ja, hon kanske sover, men du kan väcka henne" flinade han och jag nickade.
 "Tack"
Jag gick upp till hennes rum och öppnade. Hon låg i sin säng och sov som en ängel. Ljuset från morgonsolen som sken in genom fönstret lös rakt på hennes vackra ansikte. Med ett leende gick jag fram till henne och satte mig på huk vid sängkanten där hon låg.
 "GODMOOOORGON!!!" Skrek jag och hon flög upp för att ramla ner på golvet.
Jag dog av garv medans hon bara stönade och suckade.
 "Justiiiiin" klagade hon och kröp upp i sängen igen.
 "Men hallå!!! VAKNA DÅ!!" Skrek jag när hon slöt ögonen och var på väg att somna igen.
 "Men låt mig vara!" Skrek hon ironiskt tillbaka.
Då hoppade jag på hennes rygg och hon kved till.
 "Gå upp då" flinade jag och hon suckade.
 "Hur fan ska jag kunna resa på mig när en tjockis sitter på min rygg?" Sa hon och jag började garva.
 "Din lilla... Råtta!!" Utbrast jag och hon började asgarva.
-------------------------------------------------

Kommentera på bara!! Men vill jätte gärna ha fler kommentarer... Liksom två kommentarer på förra? (tre egentligen men två var från samma person xD )
XoXooo

Fight For The Love 7#AtTheGym

Efter en stund somnade jag om och sov gott resten av natten/morgonen. Men snart steg solen upp och klockan slog elva. Då klev jag upp och drog på mig rena trosor, en ren bh och ett linne för att sedan dra på mig min USA One Piece. Eftersom jag frös om fötterna drog jag också på mig ett par tjocka, gråa strumpor med lite mörkare mönster på. Håret samlade jag i en fläta på höger sida och sminkade mig lätt med lite mascara.
I köket var det tomt, men det låg en lapp på bordet. Med långsamma, trötta steg gick jag fram till bordet och läste den rosa lappen.
Hej gumman!
Jag åker till jobbet nu och pappa jobbar. Nico skulle nog kolla på något jobb vid tio tiden och Amelia sover väl länge som vanligt. La in lite pannkakor i kylen om du vill värma till frukost!
Puss o kram mamma

Men en suck knövlade jag ihop lappen och kastade den mot papperskorgen och... Prickade! JAg öppnade kylskåpsdörren och sökte med blicken efter pannkakorna, som jag fann på en tallrik med plastfolie över. Den tog jag ut och drog av plastet för att ställa tallriken i mikron på 30 sekunder. Medans jag väntade på den så hällde jag upp juice i ett glas och tog ut tallriken med pannkakor. Amelia kom sakta upp och började ta fram frukost.
 "Vad ska du göra idag då?" Frågade hon och jag skakade på huvudet.
 "Vet inte, faktiskt" sa jag och ryckte på axlarna.
 "Okej, jag ska i alla fall till gymmet"
 "Kan inte jag följa med?" Frågade jag och hon nickade.
 "Absolut!"
Så efter en rejäl frukost så tog jag på mig ljusa jeans, ett vitt, löst, lite genomskilnigt(?) linne med en liten ficka på högra bröstet. Sedan packade jag min träningsväska med en sportbh, ett par träningsshorts, ett kort linne och annat som var nödvändigt. När jag sedan stod i hallen med skor på mig så kom Amelia nerför trappan och drog på sig sina skor. Eftersom ingen av oss hade bil så tog vi bussen som stannade utanför gymmet. När vi kom in så köpte vi ett årskort om vi skulle tillbaka någon annan gång, sedan gick vi till omklädningsrummet.
 "Så... Hur hade du det hos grannen igår?" Frågade hon medans hon drog ihop håret för att sätta det i en tofs.
 "Grannen har ett namn" började jag och knöt mina skor. "Och jo, det var trevligt" svarade jag och ställde mig upp för att sätta upp håret.
Hon fnissade och sedan gick vi in till själva gymmet.


Jag gick direkt till ett av springbanden och började sakta för att sedan springa fortare och fortare. Snart började jag jogga och lät musiken från högtalarna tränga in i mina öron. Efter en halvtimme på banden satte jag mig vid en sånhär styrke maskin och började dra handtaget upp och ner. Och efter ytterligare en halvtimme där så satte jag mig på en träningscykel och började trampa. Amelia satt på cykeln bredvid mig och vi snackade lite ibland.
 "Psst! Är inte det där grannen?" Viskade hon och nickade mot dörren.
Jag såg ditåt och nickade. Där kom Justin in med shorts och en t-shirt. Det var inga här, bara vi.
 "Hej Rebecca!" log han när hans blick fann min.
 "Hej Justin" log jag och slutade cykla för att dricka lite av mitt vatten.
 "Trevligt att hitta er två här" log han och nickade lite mot Amelia.
 "Vi hade inget bättre för oss" sa hon och jag la handen för pannan. Så pinsamt!!
Justin skrattade lite och började springa på bandet. Då passade jag på att blänga på Amelia som oskyldigt ryckte på axlarna. Vi fortsatte träna i en timme för att sedan duscha och byta om. Utanför träffade vi Justin som skjutsade oss hem. Vi kramades och sedan gick jag och Amelia in till huset.

Efter två timmar hemma ringde Justin och bad mig komma över. Och väl där såg jag att Mike, Chris, Caitlin och Pay satt i soffan.
 "Becca!!!" Utbrast Cait och kramade mig hårt.
 "Heej" log jag och kramade tillbaka.
Vi gick sedan till vardagsrummet där Pay kom och kramade mig, och därefter Mike och Chris. Sedan slog vi oss ner och killarna satte på något Xbox spel. Vi tjejer pratade lite och hejade på killarna.
 "Kan vi inte bada i poolen?" Frågade Pay och killarna nickade sakta.
 "Visst" sa de. 
 "Jag måste bara hem och byta om, så kommer jag sedan" sa jag och reste mig upp.
 "Becca, kan vi låna bikini av dig? Annars måste vi ta bilen" sa Cait och jag nickade snabbt.
 "Absolut! Följ med mig, girlz!" log jag och vi gick tillsammans över till mig.
Jag tog min rosa bikini, Cait lånade min turkosa och Pay lånade min vita. Sedan tog jag fram tre handdukar och vi gick bakvägen till Justins pool. Vi la våra handdukar på några solstolar och sedan solade vi. Killarna badade riktigt länge men sedan började de försöka tvinga i oss, men vi vägrade. Plötsligt ringde min mobil. Perfekt! Min räddning för dagen! 
 
"Hallå?" Sa jag i telefonen och gick lite ifrån de andra, längs poolkanten.
 "BECCA!!!!"

-----------------------------------------------------------

Förlåt för USEL uppdatering!! Men jag har tusen läxor och har haft prov denna vecka... Men ja...  Vad tycker ni?? Kommentera!!

Fråga!!

Tjenare!!!
Först vill jag bara säga (till er som inte sett) KAPITEL 6 ÄR NEDANFÖR!!!
Och sedan vill jag fråga två saker...
1.När jag skriver typ "Fight For The Love 6#MovieNight", är det okej om jag bara skriver "6#MovieNight"?? Alltså skriver jag inte novellens namn...
2. Vill ni att jag skriver "Tidigare" innan jag skriver själva kapitlet och så skriver jag en del/sammanfattning av det förra kapitlet??
Tacksam för svar!!!!
XoXo

Fight For The Love 6#MovieNight

När jag öppnade dörren så hörde jag mamma prata med någon. Pappas röst hördes inte till, inte Amelias eller Nicos heller. När jag gått till vardagsrummet dåg jag henne prata i telefonen. Hennes ansiktsuttryck var lite besvärat, men allvarligt. Jag lutade mig mot väggen och väntade på att hon skulle prata klart, vilket var inom några sekunder. Utan att bry sig om att jag stod där rusade hon till hallen och slängde på sig sina skor.
 "Hejdå!" Ropade hon innan hon smällde igen dörren efter sig.
Med en suck gick jag upp till Amelias rum, som var tommt. Nicos rum var också tomt. Så jag gick med tunga steg till mitt rum och lät dörren stå på glänt. Sedan gick jag fram till min gitarr och började spela på Down med Jason Walker. Medans jag satt där på sängen så tänkte jag på allt som hänt i mitt liv. Allt från bra till dåliga stunder. Jag var så inne i mina tankar att jag inte märkte tårarna som nu rann nerför mina kinder. Jag märkte inte ens Justin som stod i dörröppningen. Snabbt slutade jag spela och sjunga.
 "Hur länge har du stått där?" Frågade jag och torkade mina tårar.
 "Tillräckligt länge"
 "Varför är du här?" Frågade jag och han gick sakta fram till mig.
 "Jag såg en bil åka härifrån och ja, jag skulle kolla om du ville ha filmkväll med mig och mina kompisar" sa han och satte sig framför mig på golvet. 
 "Visst. Vilken film?" Sa jag och ställde tillbaka gitarren.
 "Jag tror det blir typ, Remember Me. Du vet, med Robert Pattinson" sa han och jag såg allvarligt på honom.
 "Du, jag är tjej, men jag är inte knäpp" sa jag och han skrattade.
Jag gick till min garderob och la fram mjukiskläder. Sedan schasade jag ut Justin som skrattandes gick härifrån. Jag böt om och tog bort mitt smink, eftersom jag antagligen skulle gråta. När jag lagt min mobil och nycklar i fickan så gick jag till köket och skrev en lapp till de andra. Efter det gick jag tillsammans med Justin  ut och låste huset. Sedan gick vi över till Justin. Därinne hördes skratt och skrik.
 "GUYS!" Ropade Justin för att överrösta dem som satt i soffan.
Två tjejer satt i hörnet av en soffa och pratade medans två killar - en yngre och en jämngammal - diskuterade något väldigt högt. Allas blickar vändes mot oss och jag blev smått generad.
 "Det här är Rebecca Parker, den nya tjejen" sa Justin och tjejerna reste på sig för att hälsa medans killarna bara nickade mot mig, för att sedan återgå till att diskutera.
 "Jag är Caitlin Beadles, kalla mig Cait" log den ena tjejen och kramade mig.
 "Hej!"
 "Och jag är Payton Rae, kalla mig Pay" sa den andra och kramade mig efter Caitlin.
Caitlin hade vackert, brunt, långt hår och Payton hade långt blont hår. De berättade lite om sig själva och jag berättade sedan lite om mig, men nämnde inte några "hemligheter" eller för många detaljer. Jag sa bara att jag flyttade hit från England för att pappa fått jobb, och att jag har två syskon.
När vi gick mot soffan så hälsade Mike och Christian också, innan vi startade filmen - Remember me. Jag tror faktiskt att både jag, Caitlin och Payton grät lite. Även om de inte erkännde det så tror jag också killarna grät lite. 
 "Gråter ni?" Frågade Cait förvånat och de skakade på huvudet medans de torkade några tårar.
 "Nej" sa de snabbt och vi skrattade.
 "Aww" sa vi tjejer i kör och alla skrattade igen.
Efter filmen satt alla bara och snackade. Tjejerna för sig och killarna för sig. Men snart kom Christian med förslaget Sanning eller konsekvens. Och för att vara snäll - eftersom alla andra ville - så var jag med. Justin hämtade flaska och han började också snurra. Den hamnade på Cait.
 "Sanning eller konka?" frågade han med ett flin.
 "Sanning" sa hon och alla killar suckade.
 "Fegis!" Utbrast de samtidigt och alla fnissade.
 "Vem är snyggast här inne?" Frågade han och hon log överlägset.
 "Helt seriöst? Asså, ren sanning? Jag" sa hon och alla brast ut i skratt.
 "Okej, vem förutom du?"
 "Var det inte en fråga?" Sa hon och han suckade.
Hon snurrade flaskan och den hamnade på Christian.
 "Sanning eller konka, Chris?" Frågade hon och han suckade.
 "Konka"
 "Vem av tjejerna är snyggast här inne?" Frågade hon och han blev röd.
 "Rebecca..." sa han tyst och jag rodnade.
 "Aww" Utbrast alla och jag slog till Cait som såg på mig med ett flin.
Han snurrade flaskan och den hamnade på Pay. Så höll vi på ett tag, utan att den hamnade på mig. Men som jag trodde så kom jag inte undan. Mike snurrade och den kom på mig.
 "Sanning eller konka?" Frågade han.
 "Sanning" sa jag snabbt och han log lite.
 "Okej... Har du någon kille?" Sa han och jag stelnade till.
Alla såg på mig och jag skakade sakta, men stelt på huvudet. Tårarna steg och jag reste på mig.
 "Ursäkta..." mumlade jag och gick därifrån.
Jag gick ut och ställde mig på trappan som gick till dörren. Den kalla vinden slog mig och jag rös till. Tankarna om Lucas kom upp, samtidigt som tårarna.

Caitlin Beadles

När Becca lämnade rummet såg alla oroligt på varandra.
 "Sa jag något fel?" Sa Mike oroligt och alla skakade på huvudet.
 "Jag kan prata med henne" sa jag och de nickade.
 "Men låt henne vara själv en stund" sa Justin snabbt och jag nickade sakta.
Vi satt tysta i fem minuter och sedan gick jag ut. Hon stod vänd mot gatan och jag hörde hur hon grät. Med långsamma steg gick jag mot henne och la en hand på hennes axel.
 "Jag vet att vi kännt varandra i några timmar, men du kan lita på mig. Du verkar vara en jätte bra vän och ja... Om du vill prata om det så finns jag här" sa jag och hon vände sig mot mig.
Tårar rann på hennes kinder och jag kramade henne försiktigt, men sedan hårdare och hårdare eftersom hon började gråta mer och mer.
Efter tio minuter, en kvart, så gick vi tillbaka till de andra, eller jag gjorde. Becca gick hem till sig.
I vardagsrummet satt de andra och kollade på teven. Deras blickar vändes mot mig och jag ryckte på axlarna.
 "Hon gick hem" sa jag och de nickade.
 "Berättade hon vad det var?" Frågade Chris och jag skakade på huvudet.
Då märkte jag att Mike inte var där. De berättade att han trodde det var hans fel och att Becca var sur på honom. Men så var det ju verkligen inte. Så jag gick upp till honom där han satt på Justins rum och slog mig ner bredvid honom på sängen.
 "Det är inte ditt fel. Hon berättade inte varför hon reagerade sådär, men jag är hundra procent säkert på att det inte är ditt fel. Du kunde inte veta, eller hur?" Sa jag och han nickade.

Rebecca Parker

När jag kom innanför dörren så smög jag till mitt rum. Där böt jag snabbt om till pyjamas och sedan la jag mig under det svala täcket. Där somnade jag snabbt och hamnade i drömmarnas värld.

Jag klev ut i morgonsolen och gick mot Justins hus. Han öppnade med ett leende och lät mig gå in. Tillsammans gick vi till vardagsrummet där de andra också satt. Men jag märkte någon mer sitta med ryggen mot mig.  Men jag kände igen håret... Lucas.
 "Lucas?" Sa jag med gråten i halsen och han vände sig om med ett elakt flin på läpparna.
 "Du ska ångra att du lämnade mig. Du ska få ångra och smaka på hämnd" sa han och gick mot mig.
Jag backade, men kom inte längre eftersom jag stod intill väggen. Lucas ställde sig nära mig och drog upp en kniv från ingenstans. Han höll upp den och högg mig flera gånger. Det gjorde så ont... Men det värsta var att jag aldrig dog. Jag stod bara där och skrek, tog emot smärtan. Förtjänade smärtan. Det går inte att beskriva hur ont det gjorde.

 "Becca! Becca! Vakna!!" Utbrast någon och skakade om mig.
Kvickt satte jag mig upp och insåg att jag låg i min nya säng, i USA. Bredvid mig satt Amelia. Hon såg oroligt på mig. Tårarna började forsa ner och hon höll mig hårt intill sig. Jag berättade allt om mardrömmen och hur mycket jag saknade honom, Tani, Brooke, Robin och Alex. Hur mycket de betyder för mig...
-----------------------------------------------

Soo... What do ta think?!?!? 15 kommentarer för nästa kapitel!! Det klarar ni ;)
Kommentera på!!!
 Xoxo

Fight For The Love 6#TripInUSA

 "Så, du är från England, eller hur?" Frågade jag när vi burit upp några kartonger.
 "Japp" sa hon med en suck när hon ställde upp ett foto på hennes sängbord
 "Saknar du dina vänner?" Frågade jag försiktigt och hon nickade.
 "Ja, något otroligt"
 "Du får det bra här, det lovar jag" sa jag och såg på henne.
Hennes ansikte fylldes av sorg och hon skakade på huvudet. Jag såg något rinna på hennes kind, men hann inte kolla närmre eftersom hon vände bort ansiktet. Hon snyftade tyst och vände snart tillbaka huvudet.
 "Nej, det är liksom det som är saken. Jag trivdes i England. Det är där jag ska vara. Men såklart så ska pappas jävla jobb förstöra hela jävla skiten" började hon och suckade med tårar i ögonen. "Jag kommer inte må bra här. Och inte går jag i skolan heller, eftersom jag redan gått ut grundskolan" avslutade hon och snyftade.
 "Det kommer bli bra, jag lovar. Jag känner några här som du kan få träffa. Min kompis, Mike, har en syrra i din ålder och min andra kompis Christian har en syster som är i din ålder (säger de). Jag kan ringa dem så kan vi hitta på något" föreslog jag.
 "Men det är inte så enkelt! Du fattar ju inte! Jag har känt mina kompisar i England typ hela mitt liv! De är mitt liv! Allt vi gått igenom, tårar, skratt, leenden, sårade känslor och allt! Alla minnen är borta! Allt är bortblåst med vinden! Vårat band är brutet!" Utbrast hon och en tår rann nerför hennes kind.
JAg satt som förstelnad. Vad ska man svara på det? Men jag hann inte tänka så länge, eftersom Mrs. Parker kom in och ställde sig i dörröppningen.
 "Går det bra här inne? Vi tar en fika där nere med bullar, saft och kaffe. Ni får komma ner om ni vill" sa hon vänligt och jag nickade med ett leende.
 "Tack så mycket, Mrs. Parker" log jag och hon log stort.
 "Snälla, säg Kathrine"
 "Okej, tack Kathrine" log jag och hon skrattade förtjust.
 "Du är en bra ung man, Justin. Aja, kom ner när ni vill" sa hon, vände sig om och gick.

Rebecca Parker

Toppen! Ännu en perfekt unge i huset! Och jag som aldrig duger. Det är alltid "Var mer som Amelia" eller "Var mer som Nico" eller "Du borde göra lite som Amelia. Ha henne som förebild". Och vem är jag då? Den lilla tjejen i huset som inte alls betyder något. Och så kommer Justin.
Den perfekta unga killen! Såklart! Vad hade jag tänkt mig? När mamma gått suckade jag och satte mig i sängen istället.
 "Varför suckar du?" Frågar Justin och ser på mig.
 "Inget" mumlar jag och börjar kolla på några foton som låg på min säng.
Jag och Lucas... Jag, Tani och Brooke. Jag, Tani, Alex och Robin. Jag, Lucas, Brooke, Alex, Robin. Tänkte jag medans jag kollade på alla bilder. Jag fastnade för en jätte vacker bild. Den var på mig och Lucas. Vi stod på stranden, i solnedgången och kysstes. I vattnet såg man Brooke och Alex skvätta vatten på varandra, vilket var sjukt gulligt!
 "Vem är det?" Frågar Justin och pekar på bilden.
 "Jag och min pojkv... Ex pojkvän" ändrade jag och han såg lidande på mig.
 "När gjorde ni slut?"
 "För två veckor sedan, ungefär, tror jag..." sa jag.
 "Innan du åkte?"
 "Ja" sa jag och suckade. "Nu vill jag ha fika" la jag till och började gå nerför trappan. I köket satt Pattie, mamma, pappa, Amelia och Nico.
På bordet stod det glas, saft, bullar, kakor och kaffe. Jag slog mig ner bredvid Amelia och Nico medans Justin satte sig bredvid mamma och Pattie.
 "Går det bra för er?" Frågar mamma och nickar mot mig och Justin, men han blicken fäst på mig.
 "Ja" sa jag kort.
Mamma harklar sig och vi återgår till att fika. Jag häller upp saft åt mig och Justin och tar sedan en bulle. Snart börjar alla prata igen medans jag och Justin sitter tysta. Han pratar ibland med de andra, men jag sitter helt tyst. Säger inte ett ljud. 
Men snart reser sig alla upp och Pattie och mamma börjar plocka bort. Amelia och Nico går upp till deras rum och jag går upp till mitt. Sakta sjunker jag ner på sängen. Jag fäster min blick på en ljusrosa, mellanstor kvadratisk bok med massa klistermärken på. På sidan sitter ett lås. Sakta böjer jag mig ner och tar upp boken. På den står det Keep My Memories. När jag öppnar första sidan ser jag två bilder och lite text. Det är en bild på mig när jag tar studenten. Under bilden står det: Life is short. You just live it once. Do the best of it.
På sidorna är det massor av bilder, citat, dikter och mindre texter. Det är som en bilddagbok. Där står hela mitt liv efter studenten. Allt stod där. Alla känslor, alla minnen.
Plötsligt avbröts mitt tänkande av att någon knackade två gånger på min dörr.
 "Kom in" sa jag tyst och fortsatte bläddra i boken.
 "Hej" sa Justin och jag såg på honom. "Jag... Eh, jag ville bara säga hejdå. Vi går tillbaka till oss nu" sa han och jag nickade sakta.
 "Hejdå" sa jag snabbt suckade. "Nej, förlåt. Du vill bara vara snäll..." sa jag snabbt efter. "Det var trevligt att du kom över. Tack för hjälpen" försökte jag och han log.
 "Det var bara kul att hjälpa till" sa han och vände sig om för att gå, men vände sig sedan tillbaka. "Förresten, kan jag få ditt nummer? Vi kan träffas med mina kompisar någon gång" sa han och jag nickade.
Jag tog hans mobil och skrev in mitt nummer, sedan gick han. Klockan var snart fem, så jag gick ner till hallen och drog på mig mina mörkblåa Converse. Sedan tog jag min mobil i bakfickan och gick ut. Utanför sken solen och en svag vind blåste i mitt hår. Med långsamma steg så gick jag längs den lilla gatan där hus sträckte sig på båda sidorna.
När jag gått ett tag kom jag till en fin, vit strand. Kvinnor, män, barn, tjejer och pojkar var överallt. Killar i 19 års åldern surfade på stora vågor i det blåa vattnet. Med långsamma, trötta steg gick jag längst strandkanten ett tag innan jag kom till en kiosk. Där svängde jag upp mot vägen igen och försökte hitta tillbaka. Generat gick jag fram till ett äldre par som satt på en bänk.
 "Ursäkta, vet ni vart Reed Street Southeast är?" Frågade jag och de båda nickade.
 "Följ den här gatan, sedan vänster och sedan vänster igen" log kvinnan och jag log som tack.
 "Tack så mycket"
Jag började gå och var hemma efter cirka en halvtimme, efter att ha gått runt i samma kvarter tre gånger.
----------------------------------------------------

Förlåt för dålig update!! Tack för att ni väntar!!! ÄLSKAR ER! NI ÄR BÄST!<3

Förlåt!!!

Förlåt för att jag inte skrivit på några dagar!! Vårt internet funkar inte och nu skriver jag från min IPhone vilket inte är det lättaste... Aja, i alla fall...
Imorgon ska jag vara borta typ hela dagen, så då blir det nog inget kapitel, så vi får se när nästa kapitel kommer!!


RSS 2.0