Feeling of Love DEL 20

Några dagar senare

Nu har jag börjat sminka över mina sår på handleden. Ingen har märkt något, vilket är bra. Justin har jag inte pratat med, men han har åkt tillbaka till turnén. Dylan och jag är nästan varje dag. Vi gör lite olika saker. Hösten är allmänt här och det börjar bli kallt ute. Löven börjar ändra färg. Enligt mig är hösten den vackraste årstiden.

Jag klev upp ur sängen och gick till badrummet. Snabbt sminkade jag över handlenden och sedan gick jag tillbaka till mitt rum. Där tog jag på mig mörka, tighta jeans och en svart tröja med långa ärmar. Som detalj tog jag på mig ett halsband med ett kors på. Sedan flätade jag mitt hår och la den på höger axel. Jag struntade i smink och gick ner till Dylan.
Han satt vid köksön och åt fil. Jag smög fram och ställde mig bakom honom.
- Hej. Viskade jag i hans öra och han hoppade till.
- Shit, vad du skräms!
- Det var typ det som var meningen. Skrattade jag och hällde upp mjölk i en svart kopp.
Jag ställde in den i mikron på en minut. Medans jag väntade så fixade jag en macka med ost. När mikron pep så tog jag ut koppen och hällde i Oboy. Sedan stoppade jag i en sked och rörde runt. Sedan doppade jag mackan i oboyen och tog en tugga.
När jag ätit min frukost så gick jag till mitt rum och hämtade min dator. Som vanligt öste regnet ner och jag hade inget annat att göra. Så jag tog min dator och gick ner till vardagsrummet. Dylan hade satt på någon film. Jag slog mig ner på andra änden av soffan och loggade in på facebook.

Efter en stund vid datorn så kollade jag på filmen med Dylan. Jag la mitt huvud i hans knä och han började hålla på med mitt hår. Medans filmen rullade tänkte jag på Justin. Vilket inte var så konstigt, inte annorlunda för den delen heller. Dem senaste dagarna har jag tänkt mycket på honom. Han har liksom tagit över min hjärna.
Plötsligt ringde min mobil. LexiLove<3
- Hey shaawty. Fnissade jag.
- Hey baby! HAha, jag undrar om du vill shoppa med mig och Casey? Det var länge sedan.
-
Absolut babes. Hämtar ni mig eller ska jag hämta er?
- Vi kommer om tio!
-
Sure bitch. See ya!
- Haha, ses.
Vi la på och jag reste på mig.
- Jag ska shoppa med the bitches, och jag vet inte när jag kommer hem.
- Okej!
Jag gick till mitt rum för att packa min handväska. Sedan gick jag till hallen och drog på mig mina röda Converse. Sedan drog jag på mig en svar skinnjacka och en svart stickad halsduk. När jag var klar så kollade jag mig själv i spegeln en stund för att fördröja tiden innan de kom. Men jag hann inte så länge, för efter bara några sekunder hörde jag en tuta utanför.
Jag gick ut och hoppade in bak i den vita Jeepen.
- Yo girls!  Log jag.


- Hey!

Efter några timmars shopping tog vi en paus och satte oss på Starbucks. Plötsligt såg jag ett godkännt ansikte utanför ThePhoneHouse.
- Omg, göm mig. Viskade jag och böjde ner huvudet för att låta håret dölja ansiktet.
De följde min blick och jag såg i ögonvrån hur de båda stelnade till. Lexi och Casey gick med mig mot utgången på centret.
- Samantha?
Jag stannade och suckade.
- Jag vill inte prata med dig just nu Justin. Suckade jag.
- Snälla förlåt mig! Snälla Sam. Jag ångrar mig stort över det jag gjort. Om jag fick en enda önskan skulle det vara dig. Jag gör vad som helst för att få dig tillbaka! Jag älskar dig så mycket Samantha! Jag saknar dig så mycket! Jag har ett stort hål i mitt hjärta efter dig! Jag är inte hel utan dig. JAg behöver dig för att leva, Sam. Du är min ena halva. Ända sedan första gången jag såg dig, på det där kaféet så har jag vetat att det är något speciellt med dig. Ditt leende fick mig på fall. Din blick fick hela mig att le. Samantha, du fattar inte hur mycket du betyder för mig.
När han pratat klart hade jag vänt mig om med tårar i ögonen. Han grät lite. Casey och Lexi stod bakom mig. Utan ett ord gick jag fram till honom och kramade honom hårt. Mina tårar rann. Min tröja började bli blöt så jag antog att Justin också grät.
- Vi går till bilen... Mumlade Casey och jag hörde hur de började gå bortåt.
Jag släppte Justin och han försökte kyssa mig, men jag backade. Han såg förvirrat på mig och jag såg ner i marken.
- Jag förlåter dig. Men det betyder inte att vi återgår tillbaka till det vanliga. Jag är fortfarande sårad och arg över det du gjorde. Vi är vänner, sedan får vi se vart det leder. Sa jag och gick därifrån med tårar rinnande på mina kinder.
Jag hörde hur Justin började gråta och jag orkade verkligen inget mer. Allt jag ville var att få bort smärtan i mitt hjärta. Ta bort alla problem. Jag visste ett sätt att göra det. Vågade jag? Jag menar, vem skulle sakna mig? Casey, Lexi och Dylan? Jag stannade och vände mig om. Justin stod kvar på samma ställe med blicken på mig och tårar på kinderna. Seadn sprang jag mot stranden, och klipporna...
--------------------------------------

Vad kommer hon göra? Fast det är nog ganska uppenbart... Kommentera!! Kan bli ganska dålig uppdate just nu. Om ni hann läsa inlägget innan (tog bort det) så förstår ni. Kan förklara lite kort: vi fick strömavbrott ganska länge av stormen och vi har ju jullov så jag vill gärna njuta lite av det.
XoXo


Kommentarer
Postat av: Linn!

Den är ju beroendeframkallande <3

2011-12-27 @ 19:35:57
Postat av: bella

Super!!! Men är det inte JULLOV?

2011-12-27 @ 19:44:04
Postat av: Ida ;)

super bra :)

2011-12-27 @ 20:43:14
Postat av: Lexi

Bästa!! Jag fattar vad du menar, det är samma sak med mig och min blogg ibland, men jag försöker precis som du så jag fattar dig precis!! Jag kommer aldrig lämna blogg, så de så!! <3<3

2011-12-27 @ 20:43:50
URL: http://thebieberstorytoyou.blogg.se/
Postat av: Sofia

Snälla en till idag,annars dör jag!!!!!

2011-12-27 @ 21:25:34
Postat av: ellen

NEJ HON FÅR EJ TA SJÄLVMOOORD!! MERAA!

2011-12-27 @ 21:49:48
URL: http://ztoryzaboutjustinbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0